facebookpixel Zet uw medewerker aan het roer van zijn loopbaan! - Rondomwerk

Zet uw medewerker aan het roer van zijn loopbaan!

Optimale fit

Als werkgever of leidinggevende ziet u soms dat een werknemer met minder energie, zin of plezier aan het werk is. Of werkzaamheden gaan veranderen en daarmee de functie. Veranderingen binnen de organisatie zijn soms spannend, maar geven ook inspiratie. Als werkgever doet u er alles aan om uw medewerkers gelukkig(er) te laten werken. Maar ook om de organisatie te laten werken. Dat is duurzame inzetbaarheid: een optimale fit tussen organisatie en medewerker. In zo’n situatie is het goed om de adviseur van RondomWerk met u mee te laten denken over werk, scholing en loopbaanontwikkeling.

Vragen maakt vrij

Bij loopbaancoaching wordt het functioneren met de medewerker in beeld gebracht. Talenten en kwaliteiten komen naar voren en in combinatie met competentietesten krijgt de medewerker weer zicht op zijn ambities en interesses. Vervolgens wordt gekeken naar passende en nieuwe functies en mogelijkheden binnen de organisatie. En welke opties zijn er buiten het bedrijf? De medewerker krijgt een beter beeld van de arbeidsmarkt en haar mogelijkheden. Welke richting is hem op het lijf geschreven? En hoe verder? Zo maken zij samen de weg – en het hoofd – vrij voor een nieuw begin.

Loopbaanontwikkeling geeft nieuwe energie

Met loopbaanbegeleiding kan iedereen enthousiast aan het werk blijven. De adviseur van RondomWerk stimuleert de medewerker in deze verandering. Door de loopbaancoaching krijgt de medewerker weer grip op zijn loopbaan en draagt daardoor gemotiveerd en vitaal bij aan de organisatie.

Begeleiding op maat

Tijdens de loopbaanbegeleiding komen al deze vragen aan bod. Voor iedere medewerker is de begeleiding op maat gesneden naar budget en modulair in te zetten. De werkadviseurs van RondomWerk begeleiden de medewerker in het zetten van stappen op een manier die bij hem past. Zodat  werk(en) weer energie geeft!

Want als iemand onze persoonlijke aanpak verdient, bent u het.

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Eveline Couwenberg, registercasemanager / loopbaancoach