facebookpixel Loopbaanbegeleiding na je vakantie - Rondomwerk

Loopbaanbegeleiding na je vakantie

De zomervakantie staat weer voor de deur. We hebben de afgelopen periode hard gewerkt en hebben zin in de  vakantie. Tijdens de vakantie blikken we terug op de afgelopen periode. Vind ik mijn werk nog leuk? Ga ik mijn werk op de lange termijn volhouden? En hoe kan ik een volgende stap in mijn carrière zetten? Met nieuwe doelstellingen en plannen kom je na de vakantie terug op je werk. Maar hoe ga je deze plannen realiseren? Loopbaanbegeleiding biedt de ondersteuning die je helpt je doelen te verzilveren.

Perspectief in werk

Waar liggen je sterktes nu precies? Op welke manier ga je plezier, zin en energie in het werk vinden? Welke mogelijkheden zijn er binnen je organisatie? Zijn er ook opties buiten het bedrijf? Deze vragen komen aan bod tijdens de loopbaanbegeleiding van RondomWerk. Soms is het maken van keuzes over je eigen loopbaan lastig. Wij ondersteunen in het vinden van het juiste perspectief in werk.

Nu aan de slag

De loopbaanbegeleiding start met een aantal (online) testen waarin wordt onderzocht waar je interesses liggen en welke competenties daarbij horen. Ook de werknemersvaardigheden en persoonlijkheidskenmerken worden in kaart gebracht. Vanuit dit vertrekpunt werken we samen uit welke opties er zijn en hoe deze zo optimaal mogelijk benut kunnen worden. We vertalen de doelstellingen en plannen die je gesteld hebt tijdens de vakantie in concrete acties. De loopbaancoach ondersteunt hierin en helpt je de doelstellingen te realiseren.

Loopbaanbegeleiding beoordeeld met een 8,8

Herken je jezelf in deze situatie en heb je moeite om de volgende stap in je loopbaan te realiseren? Bij re-integratiebureau RondomWerk ben je aan het goede adres. De loopbaanbegeleiding wordt door onze klanten beoordeeld met maar liefst een 8,8! Voor meer vragen neem gerust contact met een van onze loopbaancoaches op. Onze loopbaancoaches beantwoorden graag uw vragen over de loopbaanbegeleiding.

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Jules van Zundert, Directie