facebookpixel Werk aan de loopbaanbegeleiding! - Rondomwerk

Werk aan de loopbaanbegeleiding!

Ziet u dat uw medewerker minder energie krijgt van zijn werk? Zit iemand niet meer op de juiste plek? Gaat het takenpakket en functies binnen de organisatie veranderen? Denkt u met de medewerker mee over werk, scholing en loopbaanbegeleiding? Dit zijn thema’s waar uw organisatie continue mee te maken krijgt. Maar hoe ondersteunt u de medewerkers hier in?

Breng het functioneren in beeld

Breng samen met uw medewerker het functioneren in beeld. Waar liggen de sterktes nou eigenlijk? Hoe kan de medewerker het plezier, zin en energie in het werk hervinden? Welke mogelijkheden zijn er in het werk en uw organisatie? Zijn er opties buiten het bedrijf? Weet de medewerker niet welke hij moet kiezen of durft hij niet? Al deze vragen komen aan bod tijdens de loopbaan van de medewerkers.

Begeleiding die past als een handschoen

Heeft uw organisatie de kennis niet in huis om dit proces te ondersteunen? Kies dan voor een van de loopbaancoaches van RondomWerk. Met een aantal (online) tests wordt onderzocht waar interesses liggen en welke competenties daarbij horen. Ook de werknemersvaardigheden en persoonlijkheidskenmerken worden in kaart gebracht. Hoe kan de medewerker deze zo optimaal mogelijk benutten en weer in zijn kracht komen? En de belangrijkste vraag natuurlijk is, hoe verder? Welke richting wil de medewerker op in de volgende fase van zijn loopbaan? Allemaal vragen waarop onze loopbaancoach de medewerker het antwoord helpt vinden. Ontdekken waar de medewerker weer energie van krijgt en waar hij tot zijn recht komt.

De kracht van loopbaanbegeleiding

De loopbaanbegeleiding is voor iedere medewerker op maat, passend bij ieders budget: loopbaanverkenning of loopbaanbegeleiding van kort tot intensief.

VERDIENT UW ORGANISATIE OOK DE AANPAK VAN RONDOMWERK?

Meer weten over het loopbaancoaching volgens RondomWerkNeem vrijblijvend contact op. Onze loopbaancoach geeft graag antwoord op uw vragen.

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Eveline Couwenberg, registercasemanager / loopbaancoach