facebookpixel Loopbaancoach - Rondomwerk

DAT GEEFT ENERGIE
U ziet dat uw medewerker vastloopt in zijn werk. Ondefinieerbare onvrede. Dat kan te maken hebben met de functie-inhoud, gezondheidsklachten, werkdrukbeleving of soms het niet maken van keuzes ten aanzien van de eigen loopbaan. Dan is het goed om de loopbaancoach van RondomWerk de medewerker te laten begeleiden zodat vragen worden beantwoord en werken weer energie geeft.

GRIP OP JE LOOPBAAN
Tijdens de persoonlijke gesprekken met de loopbaancoach van RondomWerk worden de kwaliteiten van de medewerker in beeld gebracht. Wat geeft plezier in het werk en waar krijgt de medewerker energie van? Met loopbaancoaching krijgt uw werknemer weer grip op zijn werkende leven. Vraagstukken op het gebied van professionele en persoonlijke ontwikkeling worden verkend en aangepakt.

DESKUNDIG EN PROFESSIONEEL
Onze deskundige loopbaancoaches maken gebruik van diverse tests en tools om de talenten, drijfveren en ambities van de medewerker inzichtelijk te maken. De loopbaancoach is hoogopgeleid en beschikt over erkende certificering. Maar bovenal bieden de persoonlijke gesprekken met de loopbaancoach een juist advies, luisterend oor en sturing/richting voor de medewerker. Zodat het maken van (nieuwe) keuzes niet alleen spannend is, maar juist inspirerend werkt!

DUUR EN RESULTAAT
De persoonlijke begeleiding van de loopbaancoach is altijd op maat en modulair af te nemen. Eerst vindt een kennismaking plaats tussen uw werknemer en de loopbaancoach waarna vervolgens advies wordt gegeven over de duur en intensiteit van het loopbaantraject.

De loopbaancoach geeft de medewerker een nieuwe of andere kijk op zijn loopbaan. Hij verkrijgt inzicht in zijn persoonlijke effectiviteit en de eigen positie in het team of binnen de organisatie. Met meer zelfvertrouwen is de werknemer beter in staat stappen te zetten in zijn loopbaan.

VRAGEN STAAT VRIJ
Meer weten over loopbaancoaching volgens RondomWerk? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze loopbaancoach staat u graag te woord.

LOOPBAANBEGELEIDING DIE MEER OPLEVERT DAN HIJ KOST?
Als iemand het verdient, bent u het.

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Eveline Couwenberg, registercasemanager / loopbaancoach