facebookpixel Loopbaanadvies - Rondomwerk

LOOPBAANADVIES

De arbeidsmarkt is er de afgelopen jaren niet doorzichtiger op geworden. De enige constante lijken de continue veranderingen op de arbeidsmarkt en soms ook binnen de organisatie. Binnen deze ontwikkelingen doet de werkgever er alles aan om de organisatie te laten floreren. In zo’n arbeidsmarkt is het goed om een partner te hebben die meedenkt, aanpakt en doorpakt.

KORT OP DE ONTWIKKELINGEN

Ziet u dat uw medewerker minder energie krijgt van zijn huidige activiteiten binnen uw organisatie? Of toe is aan een nieuwe uitdaging? Gaan taken  en functies binnen de organisatie veranderen? De loopbaancoaches van RondomWerk denken graag met uw medewerker mee over werk, opleiding en loopbaanontwikkeling.

BENUT DE KANSEN

Eerst brengt onze loopbaancoach samen met uw medewerker het functioneren in beeld. Door te inventariseren welke competenties in de loop der jaren ontwikkeld zijn en wat er al bereikt is. Waar liggen zijn talenten eigenlijk precies? Hoe kan de medewerker meer energie en plezier uit het werk halen? Welke mogelijkheden zijn er in het werk? En welke buiten het bedrijf? Weet de medewerker niet welke hij moet kiezen of durft hij niet?

DE KRACHT VAN MAATWERK

Want ondanks dat de duur van het loopbaanadvies en de intensiteit in overleg bepaald worden, is het loopbaanadvies voor iedere medewerker op maat en daarom door hem modulair af te nemen.

ONDERZOEKEN WAT WEL KAN

Met een aantal online tests wordt onderzocht waar de interesses liggen en welke competenties daarbij horen. Ook de persoonlijkheidskenmerken en werknemersvaardigheden worden in beeld gebracht. Hoe kan de medewerker deze zo optimaal mogelijk benutten en weer in zijn kracht komen? En de belangrijkste vraag natuurlijk is, hoe verder? Welke richting wil de medewerker op in de volgende fase van zijn loopbaan? Allemaal vragen waarop onze loopbaancoach de medewerker het antwoord helpt vinden. Zo maken zij samen de weg – en het hoofd – vrij voor een nieuw begin.

EEN NIEUWE START

Het maken van keuzes ten aanzien van de eigen loopbaan is spannend maar ook inspirerend. Onze enthousiaste loopbaancoaches begeleiden de medewerker in het maken van keuzes. Zo helpt het loopbaanadvies van RondomWerk,  op een manier die bij de medewerker past. Zodat werken weer energie geeft. En u grip houdt op de organisatie.

VERDIENT UW ORGANISATIE OOK DE AANPAK VAN RONDOMWERK?

Meer weten over het loopbaanadvies volgens RondomWerk? Neem vrijblijvend contact op. Onze loopbaancoach geeft graag antwoord op uw vragen.

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Jules van Zundert, Directie