In de visie van RondomWerk zijn mensen – die kunnen en willen werken – op hun best als ze deelnemen aan de maatschappij. Je baan verliezen of afscheid nemen van een medewerker is voor alle partijen een fase met veel impact en lang niet altijd vrijwillig. Outplacementbegeleiding is dan al gauw het begin van een nieuw (werk)leven. Onze aanpak biedt uitkomst voor zowel de werknemer als werkgever. Meer dan vier van de vijf (86%) outplacementtrajecten worden bij outplacementbureau RondomWerk succesvol afgesloten!

RONDOMWERK HOUDT VAN AANPAKKEN

Met perspectief op ander werk worden de gevoelsmatige en financiële consequenties van het afscheid verzacht voor zowel medewerker als organisatie. Outplacementbureau RondomWerk heeft een sterk en hecht team van professionele werkadviseurs. Onze persoonlijke en daadkrachtige aanpak in combinatie met onze ervaring en kennis van de regionale arbeidsmarkt zorgt voor ons hoge slagingspercentage van 86%!

PASSEND ALS EEN HANDSCHOEN

Outplacementbureau RondomWerk verzorgt trajecten op maat. De medewerker kan samen met de adviseur zelf zijn modules en intensiteit van de begeleiding kiezen. Hiermee speelt de loopbaancoach goed in op de specifieke situatie van de werknemer, ongeacht de achtergrond of het opleidingsniveau van de medewerker. Tijdens de persoonlijke gesprekken is genoeg aandacht voor de werknemersvaardigheden, zoekrichting en de talenten van de werknemer. Met een actieve instelling van de medewerker samen met onze betrokken, pragmatisch ingestelde en nuchtere adviseurs komt een nieuw begin vaak verrassend snel dichterbij!

BOVENGEMIDDELD GOED outplacementbureau

Outplacementbureau RondomWerk bestaat ruim elf jaar en is trots op haar vier sterren Blik op Werk keurmerk! Maar vooral op de dikke 8 van het klanttevredenheidsonderzoek waarmee opdrachtgevers de inzet en het resultaat van onze vakkundige en enthousiast adviseurs beoordelen.

VRAGEN STAAT VRIJ

Meer weten over outplacement volgens RondomWerk? Neem gerust contact op. Onze bevlogen werkadviseurs vertellen u graag meer over Outplacementbureau RondomWerk.

 

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Christa Paauwe, werkadviseur/jobhunter/sales