facebookpixel Nieuwe vestiging re-integratiebureau RondomWerk Goes

Nieuwe vestiging re-integratiebureau Rondomwerk Goes

Tijd voor een volgende stap! Vanwege toename in het aantal klanten was er op ons oude kantoor gebrek aan spreekruimte. In de nieuwe vestiging van re-integratiebureau RondomWerk in Goes hebben we deze uitbreiding gevonden. Hier werken we nu met twee spreekruimtes en een werkeiland waaraan onze bevlogen collega’s elke dag bezig zijn met het respectvol begeleiden van mensen die kunnen en willen werken naar een nieuw of verbeterde werksituatie.

Waar is de nieuwe locatie?

Ons nieuwe kantoor is gevestigd in het pand van RFS Kantorencentrum aan de Scottweg 29/29A te Goes. Op deze gunstig gelegen locatie is op de begane grond het kantoor van re-integratiebureau RondomWerk gevestigd.

Re-integratie in Zeeland

Vanuit onze vestiging in Goes verzorgen we re-integratietrajecten door heel Zeeland welke door onze klanten gewaardeerd worden met een dikke acht! Zowel op het gebied van verzuimbegeleiding, outplacement, loopbaanbegeleiding en duurzame inzetbaarheid is re-integratiebureau RondomWerk de aangewezen partij. Bent u gevestigd in Zeeuws-Vlaanderen? Dan verzorgen we de begeleidingstrajecten vanuit onze spreeklocatie in Terneuzen.

 

Landelijke dekking

Wist u dat re-integratiebureau RondomWerk voor verzuimbegeleiding, outplacement, loopbaanbegeleiding, begeleiding tweede spoor en vitaliteitstrajecten uw beste partner is voor zowel werkgever als werknemer in het hele land? Onze bevlogen werkadviseurs bij u in de buurt en sterk in de regio!

Personele vraagstukken zoals begeleidingstrajecten als gevolg van arbeidsongeschiktheid, boventalligheid en ontslag? Bij RondomWerk denken we in kansen en gaan we verder waar anderen stoppen. In onze visie zijn mensen die kunnen en willen werken op hun best als ze deelnemen aan de maatschappij. Daarom gaan we bij het begeleiden van mensen naar een nieuwe of verbeterde werksituatie altijd uit van hun talenten. Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat een vitale organisatie belangrijker is dan ooit voor zowel werkgever als werknemer. En zetten wij ons in voor een gezond bedrijf.

Als u kiest voor RondomWerk, kiest u voor maatwerk en een resultaatgerichte aanpak met duurzaam resultaat. Onze brede expertise in diverse sectoren zoals zorg, onderwijs, (semi)overheid, industrie, logistiek, bouw en dienstverlening én de korte communicatielijnen die onze werkadviseurs onderhouden met opdrachtgevers houden ons snel, flexibel en daadkrachtig. Benieuwd hoe wij ook uw organisatie verder helpen? Neem vrijblijvend contact op, wij vertellen het u graag.

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie