Gezonde keuzes onderweg zijn soms lastig. Hoe kan ik gezond eten buitenshuis? Hoe beweeg ik genoeg onderweg? Hoe organiseer ik een goede nachtrust, rekening houdend met de rij- en rusttijden? Wat levert mij dit op? Dit zijn vragen waarmee chauffeurs dagelijks te maken krijgen. Tijdens deze training “Gezond op weg” wordt er bewustzijn gecreëerd van de noodzaak van een gezonde leefstijl.

 

Gezond op weg!

Een praktische training op weg naar een gezond bedrijf en duurzame inzetbaarheid, ook als je veel onderweg bent! Centraal binnen de training staan de praktische en eenvoudige tips, die de chauffeur iedere dag onderweg kan toepassen om zo de eigen leefstijl te verbeteren.

 

Voeding, haal eruit wat erin zit

Voeding zorgt dat het lichaam kan functioneren. Uw medewerkers kunnen zich energieker voelen op de weg! Onregelmatig of met te grote tussenperioden eten is voor het lichaam inefficiënt, het kost dan soms meer energie dan het je oplevert. Op een luchtige manier komen feiten en fabels rondom voeding aan bod.

 

In beweging komen

De vicieuze cirkel van lichamelijke inactiviteit; vermoeidheid en fysieke klachten liggen op de loer als er onderweg geen tijd is om te bewegen. Wanneer medewerkers bij vermoeidheid passend kunnen bewegen, geeft dit juist energie. Geen overbelasting of spierpijn, maar het frisse, fitte gevoel. Meer beweging onderweg maar ook buiten werktijd.

 

Uitgerust achter het stuur

Nemen uw chauffeurs taken en voorvallen uit de privésituatie mee naar het werk? Hoe kan er bij onrust vanuit privé of zakelijke druk toch ontspannen gereden worden? Tijdens de training rijken we praktische technieken aan om met meer energie de werkdag te starten, in te delen en natuurlijk ook af te sluiten.

 

De workshop is goed voor 7 uur waarde nascholing code 95 en wordt gegeven aan minimaal 8 en maximaal 15 personen. Bij u in het bedrijf of op locatie.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vooral vrijblijvend contact op met de vitaliteitscoach van RondomWerk. Zij presenteert graag alle mogelijkheden.

Wat Rondomwerk voor u kan betekenen


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie