Een nieuwe baan bij een werkgever is een mooie kans. Als u fit bent om aan het werk te gaan, is de focus vanaf dag één gericht op betaald werk. Onze individuele, persoonlijke aanpak èn aanpak blijkt vanaf de eerste dag zijn vruchten af te werpen: met het positieve resultaat voor ogen, een actieve instelling en het ‘oog op de bal’ lukt het onze klanten samen met onze werkadviseurs zo’n nieuw begin snel dichterbij te halen.

 

Fit naar werk

Het succes van de eerdere werkervaringsplaats smaakt naar meer. De zoekrichting is duidelijk, dus aan de slag met het vinden van werk. Zo scannen wij dagelijks op relevante vacatures met behulp van een innovatief vacaturezoekprogramma en leggen deze direct aan u voor. U krijgt ook een eigen account om ook zelf gericht en gemakkelijk te zoeken naar beschikbare banen. Ook het ontwikkelen van uw sollicitatievaardigheden, het opstellen van een goed CV, brieven schrijven en het voorbereiden van gesprekken. Maar ook het onderzoeken van uw eigen netwerk en gebruik van social media. En natuurlijk uw persoonlijke presentatie als kandidaat-in-spé.

 

Plaatsingspercentage 65%

RondomWerk mag trots zijn op een hoog plaatsingspercentage (65 procent). De re-integratiebegeleiding van RondomWerk helpt iedere klant bij het vinden van een nieuwe baan. Het geheim van ons mooie plaatsingspercentage bij begeleiding naar werk? Dat is zonder twijfel onze persoonlijke en praktische aanpak!

 

Ons netwerk(t)

Ons uitgebreide en sterke netwerk van bedrijven – ook bij u in de regio – speelt een belangrijke rol in de resultaatgerichte aanpak van RondomWerk. Bij of dankzij deze relaties weten wij werknemers in een passende functie aan het werk helpen.

 

Baan gevonden!

Natuurlijk laat onze werkadviseur u niet aan uw lot over op het moment dat de buit binnen is. Integendeel. Hij zal er alles aan doen om het begin soepel te laten verlopen. En u ondersteunen bij de introductie en acceptatie van de nieuwe werkkring. Kunnen we u op weg helpen?

 

Meer weten over Begeleiding naar Werk volgens RondomWerk? Neem vrijblijvend contact op.
Onze werkadviseur geeft graag antwoord op uw vragen.

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ella Haijes, Specialist Verzuim