Bent u al langer thuis?

Het kan zijn dat u een helpende hand nodig heeft om weer actief te worden? Samen gaan we met u op weg naar een passende werkervaringsplaats, waarin u kennismaakt met een nieuwe organisatie en nieuwe werkervaring opdoet. Waar u leert om weer samen en onder toezicht te werken. Waar dat is, is maatwerk, maar altijd passend bij uw mogelijkheden en interesses. En met als doel een volgende stap te kunnen maken richting betaald werk. De ervaring heeft geleerd dat deze aanpak de kans op en motivatie voor een nieuwe betaalde baan enorm vergroot.

 

Van denken naar doen

Om weer betaald werk te vinden, is soms een tussenstap nodig. Zo kunt u bijvoorbeeld actief worden in uw buurt of in vrijwilligerswerk. Dat helpt u een ritme te vinden en weer samen te werken met anderen. Samen met onze werkadviseur zoeken we een passende plek. Spannend in het begin, maar met werkplezier als resultaat.

 

Leren omgaan met wat wél kan

Vindt u het moeilijk om met uw belemmeringen uw weg te vinden op de arbeidsmarkt? Samen met de vitaliteitscoach van RondomWerk zoekt u naar kansen die bij u passen. Daarbij kijken we ook naar uw persoonlijke situatie. Want het omgaan met beperkingen en uw fysieke of psychische belemmeringen accepteren is niet eenvoudig. Het geheim van onze succesvolle trajecten is altijd onze persoonlijke aanpak! Samen met u gaan we op weg naar een passende werkervaringsplaats. Zo maakt u kennis met een nieuwe organisatie en doet u nieuwe werkervaring op.

 

Samen vinden we uw plek

Met onze individuele, persoonlijke aandacht en aanpak verkennen we met u welke functies bij u zouden kunnen passen zijn. Ook helpen we duidelijk krijgen waar uw talenten liggen met behulp van een aantal testen. U kunt dan gericht solliciteren naar functies waar u op uw plek bent.

 

Ook meer fit door RondomWerk?

RondomWerk mag trots zijn op de tevreden klanten die weer fit zijn door onze begeleiding. Iets voor u? Neem gerust contact met ons op.

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Caroline Hagenaars, Coach vitaliteit en leefstijl