facebookpixel Outplacementbegeleiding volgens Rondomwerk - Rondomwerk

Afscheid moeten nemen van je medewerker(s) of een baan verliezen is in de meeste situaties zeker niet vrijwillig en heeft veel impact op jezelf en de directe omgeving. Het inschakelen van een extern outplacementbureau biedt dan uitkomst voor zowel werkgever als werknemer. In de visie van RondomWerk zijn mensen – die kunnen en willen werken – op hun best als ze deelnemen aan de maatschappij. Het perspectief op ander betaald werk is dan al gauw het begin van een nieuw (werk)leven!

Van werk naar werk

Meer dan vier van de vijf (86%) van de outplacementbegeleidingstrajecten worden bij outplacementbureau RondomWerk succesvol afgesloten! Onze individuele outplacementbegeleiding wordt zoveel mogelijk op maat aangeboden, rekening houdend met de specifieke situatie van de medewerker. Verwachtingen en kansen worden in kaart gebracht tijdens persoonlijke gesprekken in de eerste fase van de begeleiding. Als ook de werknemersvaardigheden en wensrichting van de medewerker. Vanaf dag één is de focus betaalde arbeid! De persoonlijke en daadkrachtige aanpak van outplacementbureau RondomWerk in combinatie met onze ervaring en kennis van de regionale arbeidsmarkt helpt iedere werknemer weer zo snel mogelijk in een passende functie aan het werk.

Netwerk(t)

Outplacementbureau RondomWerk beschikt over een uitgebreid en sterk netwerk, ook bij u in de regio. Met en dankzij deze bedrijven kan de medewerker ervaring opdoen in een nieuwe of andere functie en werkomgeving. Onze bevlogen adviseurs gaan actief aan de slag met arbeidsbemiddeling zoals jobhunting, jobsearching en introducties bij andere werkgevers in ons netwerk(t). Dit in combinatie met de actieve instelling van de medewerker zelf, zorgt ervoor dat een nieuw begin vaak verrassend snel dichterbij kan worden gehaald!

Keurmerk blik op werk

De sterke en hechte teams van RondomWerk stellen de mens centraal en dat bewijst zich door de mooie 8 van het Blik op Werk klanttevredenheidsonderzoek waarmee opdrachtgevers de inzet en het resultaat van onze vakkundige en enthousiaste adviseurs beoordelen!

Outplacementbegeleiding die goed voelt

Bent u op zoek naar de oplossing die goed voelt voor werkgever én werknemer? Neem vrijblijvend contact op met één van onze werkadviseurs.
Want als iemand zo’n partner als RondomWerk verdient, bent u het!

Wat Rondomwerk voor u kan betekenen


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Eveline Couwenberg, registercasemanager / loopbaancoach