Als iemand zo’n partner verdient, bent u het.

Een nieuwe baan bij een andere werkgever kan een mooie kans zijn voor uw medewerker. Tweede spoor begeleiding is dan al gauw het begin van een nieuw (werk)leven. Onze individuele, persoonlijke aandacht én aanpak voor iedere werknemer blijkt vanaf de eerste dag bij iedere begeleiding zijn vruchten af te werpen: met positief resultaat voor ogen, een actieve instelling, kennis van de arbeidsmarkt in Gelderland en ‘het oog op de bal’ lukt het werknemers samen met onze werkadviseurs zo’n nieuw begin vaak verrassend snel dichterbij te halen.

Denken in kansen

De werkadviseurs van RondomWerk in Gelderland denken met u mee. En hierin gaan we verder waar anderen stoppen. Want wij geloven dat mensen op hun best zijn als ze deelnemen aan de maatschappij. RondomWerk zit door heel het land, ook in Gelderland op onze spreeklocaties in Arnhem en Doetinchem. Dus altijd bij u in de buurt.

Met respect voor werkgever én werknemer

Wij zoeken altijd met u naar een oplossing die voor iedereen goed voelt. Of u nu werkgever of werknemer bent. Of het nu gaat om re-integratie of outplacement, verzuim of vitaliteit.  Door zo te werken, zijn we de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gerespecteerd en succesvol re-integratiebureau in Gelderland met tevreden en trouwe klanten.

Bovengemiddeld goed

Bent u op zoek naar een partner die gaat voor het respectvol begeleiden van mensen die kunnen en willen werken naar een nieuwe of verbeterde werksituatie? Al meer dan 10 jaar is deze begeleiding ons op het lijf geschreven. Ons slagingspercentage ligt niet voor niets hoger dan gemiddeld. Terwijl onze tarieven zeker niet hoger uitvallen. RondomWerk is vooral trots op de dikke 8 waarmee opdrachtgevers het werk van onze enthousiaste, professionele en ervaren werkadviseurs beoordelen. Verdient u ook de aanpak van RondomWerk?
Bel vandaag nog met een van onze specialisten op 085 – 040 25 99.

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie