facebookpixel Re-integratiecoach - Rondomwerk

Een re-integratiecoach die zorgt voor een oplossing waar iedereen beter van wordt? Als iemand het verdient, is uw organisatie het wel. Bij de re-integratiecoaches van RondomWerk staat de mens centraal. Dat uit zich in onze onderscheidende missie: het respectvol begeleiden van mensen – die kunnen en willen werken – naar een nieuwe of verbeterde werksituatie. En met succes, want door deze individuele benadering en bewezen resultaten ondersteunen we steeds meer organisaties bij de re-integratie van werknemers.

Respectvolle begeleiding

Een re-integratiecoach van RondomWerk is de aangewezen persoon die uw organisatie kan ondersteunen met de re-integratie van uw zieke medewerkers, de duurzame inzetbaarheid van uw organisatie, loopbaanbegeleiding of outplacement. De re-integratiecoach komt met oplossingen die goed voelen voor alle betrokken partijen. Hierdoor is RondomWerk de beste partner in ons vakgebied. Of u nu werkgever of werknemer bent. De afgelopen jaren is RondomWerk uitgegroeid tot een succesvol en gerespecteerd re-integratiebureau met veel tevreden, trouwe klanten. Onze re-integratiecoaches werken door geheel Nederland, ook bij u in de buurt.

Pak de kansen met een re-integratiecoach

Personele vraagstukken zoals een re-integratietraject als gevolg van boventalligheid of arbeidsongeschiktheid? Bij re-integratiebureau RondomWerk gaan we verder waar anderen stoppen. Wij zijn er van overtuigd dat een vitale organisatie belangrijker is dan ooit voor zowel werkgever als werknemer. Onze re-integratiecoaches zetten zich in op het gebied van duurzame inzetbaarheid en loopbaanbegeleiding om maximaal rendement met uw organisatie te kunnen behalen.

Professioneel team

Re-integratiebureau RondomWerk bestaat uit betrokken en sterke teams met vakkundige re-integratiecoaches. De trouwe opdrachtgevers van RondomWerk zijn werkzaam in verschillende sectoren zoals zorg, onderwijs, MKB, transport, logistiek, (semi)overheid, dienstverlening, industrie en techniek. Met deze brede expertise hebben we een goede kennis van de arbeidsmarkt en kunnen we snel inspelen op de dynamiek. Onze korte communicatielijnen worden dan ook erg gewaardeerd door onze opdrachtgevers. Flexibel, snel, en daadkrachtig, dat is waar RondomWerk voor staat.

De kracht van maatwerk

Wanneer u kiest voor re-integratiebureau RondomWerk, kiest u voor maatwerk en een resultaatgerichte aanpak waarbij u als werkgever zowel als uw werknemer zich prettig voelt en waarin een duurzaam resultaat centraal staat. Benieuwd wat een re-integratiecoach voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer.

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Jules van Zundert, Directie