facebookpixel Re-integratietraject van RondomWerk - Offerte binnen 24 uur!

Op zoek naar een oplossing waar iedereen beter van wordt? Als iemand het verdient, bent u het. In een re-integratietraject bij RondomWerk staat de mens centraal en dat uit zich in onze onderscheidende missie: het respectvol begeleiden van mensen – die kunnen en willen werken – naar een nieuwe of verbeterde werksituatie. En met succes, want door deze individuele benadering en bewezen resultaten ondersteunen we steeds meer organisaties bij de re-integratie van werknemers.

Respectvolle aanpak

RondomWerk is de aangewezen partij die u kan ondersteunen in verzuim, preventie, gezondheid, re-integratie of outplacement. Door altijd met oplossingen te komen die voor iedereen goed voelen, willen wij de beste partner zijn die er op ons vakgebied is. Of u nu werkgever of werknemer bent. De afgelopen jaren is RondomWerk uitgegroeid tot een succesvol en gerespecteerd re-integratiebureau met veel tevreden, trouwe klanten. We werken door geheel Nederland, ook bij u in de buurt.

Samen de kansen pakken

Personele vraagstukken zoals een re-integratietraject als gevolg van boventalligheid of  arbeidsongeschiktheid? Bij RondomWerk gaan we in het re-integratietraject verder waar anderen stoppen. Wij zijn er van overtuigd dat een vitale organisatie belangrijker is dan ooit voor zowel werkgever als werknemer. Wij zetten ons in op het gebied van duurzame inzetbaarheid om maximaal rendement met uw organisatie te kunnen behalen

Kundige teams

Re-integratiebureau RondomWerk bestaat uit betrokken en sterke teams met vakkundige medewerkers. De loyale opdrachtgevers van RondomWerk zijn werkzaam in verschillende sectoren zoals zorg, transport, onderwijs, logistiek, (semi)overheid, industrie, dienstverlening en techniek. Met deze brede expertise kunnen we snel inspelen op de dynamiek van de arbeidsmarkt, ook door onze korte communicatielijnen. Flexibel, snel, en daadkrachtig, dat is waar RondomWerk voor staat.

Maatwerk

Als u kiest voor RondomWerk, kiest u voor maatwerk en een resultaatgerichte aanpak waarbij zowel u als werkgever als uw werknemer zich prettig voelt en waarin een duurzaam resultaat centraal staat. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer.

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Jules van Zundert, Directie