facebookpixel

Als iemand zo’n partner verdient, bent u het.

De arbeidsmarkt is er de afgelopen jaren niet doorzichtiger op geworden.
Terwijl de overheid met nieuwe regels komt en werknemers andere wensen krijgen, doet de werkgever er alles aan om de organisatie te laten werken.
In zo’n arbeidsmarkt is het goed om een re-integratie partner te hebben die meedenkt, aanpakt en doorpakt. Die de markt in Rotterdam goed kent. Maar ook altijd respectvol omgaat met de belangen van zowel werknemer als opdrachtgever.

Denken in kansen

Personele vraagstukken zoals begeleidingstrajecten als gevolg van arbeidsongeschiktheid, boventalligheid en ontslag? Bij RondomWerk Rotterdam denken we in kansen en gaan we verder waar anderen stoppen. In onze visie zijn mensen die kunnen en willen werken op hun best als ze deelnemen aan de maatschappij. Daarom gaan we bij het begeleiden van mensen naar een nieuwe of verbeterde werksituatie altijd uit van hun talenten. Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat een vitale organisatie belangrijker is dan ooit voor zowel werkgever als werknemer. En zetten wij ons in voor een gezond bedrijf.

RondomWerk zit door heel het land, ook in Rotterdam. Dus altijd bij u in de buurt. Onze werkadviseurs beschikken over een stevig regionaal netwerk.

Met respect voor werkgever én werknemer

Of het nu gaat om verzuim, preventie, gezondheid, re-integratie of outplacement. Door altijd met oplossingen te komen die voor iedereen goed voelen, willen wij de beste partner zijn die er op ons vakgebied is. Of u nu werkgever of werknemer bent. Zo zijn we de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gerespecteerd en succesvol re-integratiebureau in Rotterdam met veel tevreden, trouwe klanten.

Maatwerk met duurzaam resultaat

Als u kiest voor RondomWerk in Rotterdam, kiest u voor re-integratie met maatwerk en een resultaatgerichte aanpak met duurzaam resultaat.
 Onze brede expertise in diverse sectoren zoals zorg, onderwijs, (semi)overheid, industrie, logistiek, bouw en dienstverlening én de korte communicatielijnen die onze medewerkers onderhouden met opdrachtgevers houden ons snel, flexibel en daadkrachtig. Benieuwd hoe wij ook uw organisatie verder helpen? Neem vrijblijvend contact op, wij vertellen het u graag.

ANDERE STEDEN EN PROVINCIES:

Re-integratie Amsterdam
Re-integratie Bergen op Zoom
Re-integratie Breda
Re-integratie Den Haag
Re-integratie Eindhoven
Re-integratie Gelderland
Re-integratie Utrecht
Re-integratie West-Brabant
Re-integratie Zeeland

Adresgegevens

Fascinatio Boulevard 562 (2.06 en 2.07)
2909 VA Capelle aan den IJssel

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00
Zaterdag en zondag: Gesloten

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie