Een nieuwe baan bij een andere werkgever is een mooie start voor een medewerker. Spoor 2 re-integratie is dan al snel het begin van een nieuw (werk)leven. Zeker als in de beginfase genoeg aandacht is voor de zoekrichting, vaardigheden en de persoonlijke sterktes van de medewerker. De individuele, persoonlijke aandacht én aanpak voor iedere medewerker blijkt vanaf de eerste dag zijn vruchten af te werpen: met het positieve resultaat voor ogen, een actieve instelling en ‘het oog op de bal’ lukt het medewerkers samen met onze werkadviseurs zo’n nieuwe start vaak verrassend snel dichterbij te halen.

Kansen in kaart

Wat voor nieuwe baan kan en zoekt de medewerker? Wat wil de medewerker nu echt? Is er overbrugging nodig om deze stap te maken? Waar liggen de kansen op de huidige arbeidsmarkt? Zijn er vacatures in de zoekrichting?  Wat heeft de medewerker nog nodig om in aamerking te komen voor de nieuwe baan? Kan de medewerker zijn huidige baan en het bedrijf ‘loslaten’? In de eerste fase van de spoor 2 re-integratie zoekt onze werkadviseur op al deze vragen met de medewerker het antwoord.

Sollicitatie-activiteiten en jobsearching

De begeleiding van RondomWerk is altijd op maat. Waar de één behoefte heeft aan ondersteuning in het leren schrijven van brieven en het vinden van passende vacatures in de regio Breda, wil de ander liever zelfstandig werken in de e-learning module waarin hij bijvoorbeeld leert de wijze van netwerken of digitale presentatie te verbeteren. De innovatieve vacaturezoekmachine van RondomWerk ondersteunt het zoeken van passende vacatures optimaal en efficiënt

Onderzoeken wat wel kan

Het netwerk van RondomWerk in Breda en omgeving is sterk. Om een nieuwe stap naar de beoogde functie te kunnen maken introduceert onze werkadviseur de medewerker bij bedrijven in de regio Breda waar hij nieuwe werkervaring kan opdoen. Dit ondersteunt de medewerker om weer arbeidsritme op te bouwen of te behouden en biedt de mogelijkheid om in de werkervaringsplaats nieuwe competenties te ontwikkelen. Deze aanpak vergroot de kans op een nieuwe betaalde baan enorm.

Verdient uw organisatie ook de persoonlijke aanpak van RondomWerk?

Bel vandaag nog met een van onze specialisten in Breda over spoor 2 re-integratie naar 085 -040 25 99.

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie