facebookpixel Blik op Werk audit RondomWerk - Rondomwerk

Blik op Werk audit RondomWerk

(Alweer) Met vlag en wimpel door de Blik op Werk audit!

Hoe goed we onze klanten helpen, hoe het zit met onze continuïteit, of we onze processen strak op orde hebben en netjes omgaan met hun privacy. U wilt het allemaal weten als u met RondomWerk in zee gaat. Nu kunt u ons natuurlijk op onze blauwe/bruine en groene ogen geloven. Maar liever laten we onze dienstverlening ieder jaar toetsen door Blik op Werk. Dan weten niet alleen onze klanten dat het wel goed zit. We worden zelf ook vrolijk van het ´goede rapport´ waarmee we ook dit jaar weer mogen wapperen.

 

Net als RondomWerk gelooft Kwaliteitsinstituut Blik op Werk dat iedereen het recht heeft om mee te doen in de maatschappij en dat het empoweren en supporten van mensen met een zwakkere positie op de arbeidsmarkt noodzakelijk is. Daarom werken wij al jaren samen met Kwaliteitsinstituut Blik op Werk. En laten we met hun keurmerk zien waar wij voor staan: dienstverlening van goede kwaliteit die bijdraagt aan duurzame participatie.

 

Ieder jaar toetst Blik op Werk onze organisatie op vijf belangrijke punten:

  • Kwaliteit van de processen bij RondomWerk
  • Continuïteit
  • Privacy
  • Managen klachten
  • Kwaliteit personeel

Resultaten van trajecten – waar we op het 2e spoor maar liefst een plaatsingspercentage van 65,8% hebben laten zien. Met andere woorden: twee van de drie mensen hebben kunnen helpen een nieuwe start bij een andere werkgever te maken!

 

Meer mooie resultaten

Overall beloonden onze klanten ons met een 8,5 als hen gevraagd werd naar hun tevredenheid over onze dienstverlening; bijna een half punt hoger dan het landelijk gemiddelde. Met name waren zij te spreken over de respectvolle houding die zij ervoeren van hun contactpersoon bij RondomWerk. Waarop we ook hoger scoren dan gemiddeld? De bereikbaarheid van onze coaches, onze snelheid van reageren, het nakomen van onze afspraken en het eerste gesprek/de intake. Een goed begin is nu eenmaal het halve (Rondom)Werk 😉

 

Van goed naar beter

De jaarlijkse audit neemt weliswaar altijd meer tijd in beslag dan we ons herinneren van het jaar ervoor. Maar het levert ons ook altijd meer op dan het ons kost. Zo onderscheiden we ons met het Keurmerk Arbeid aantoonbaar van andere organisaties. En hebben we weer een jaar ´keihard´ bewijs dat onze dienstverlening, resultaten en processen aan hoge kwaliteitsnormen voldoen – wat ook van pas komt als we meedoen aan een aanbesteding voor bijvoorbeeld gemeenten en opdrachtgevers die dezelfde waarden delen.

 

Aan de knoppen

Last but not least? Het rapport dat we krijgen van Blik op Werk! Want hoe goed onze cijfers ook zijn: het laat altijd zien waar we onze organisatie, bedrijfsprocessen en dienstverlening nog kunnen optimaliseren. En aan welke knoppen we daarvoor kunnen draaien.

 

Ons hele rapport zien?

Contact met RondomWerk is altijd zo gelegd. Als u ons kent, weet u dat. Kent u ons nog niet? Dan vertellen we u in een vrijblijvend gesprek graag wat we met loopbaancoaching, verzuimbegeleiding, re-integratie en jobcoaching voor uw organisatie kunnen betekenen. Hoe dan ook laten we u met alle plezier de prachtige, objectieve rapportcijfers zien waarmee de auditors van Blik op Werk – of eigenlijk onze klanten – ons beloond hebben.

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Jules van Zundert, Directie