Spoor 2 re integratie kan het begin zijn van een nieuw (werk)leven. Een mooie kans voor de medewerker, zeker als er geen zicht is op werkhervatting in het eigen werk of bij de eigen werkgever. Dan is het goed om op zoek te gaan naar een nieuwe baan buiten de organisatie in de regio Den Haag. In spoor 2 re integratie worden in de eerste gesprekken met de medewerker de vaardigheden, arbeidsmogelijkheden en persoonlijke kwaliteiten in kaart gebracht. Vanaf de eerste dag bieden onze enthousiaste en ervaren werkadviseurs iedere medewerker individuele en persoonlijke begeleiding. Deze aanpak en actieve instelling blijkt zijn vruchten af te werpen.

KANSEN IN KAART BIJ SPOOR 2 RE INTEGRATIE

Wat zoekt, wil, kan en verwacht de medewerker van de nieuwe baan? Waar liggen de mogelijkheden? En waar is overbrugging nodig om de stap naar een nieuwe baan te maken? Welke vacatures zijn er in de regio Den Haag? Maar ook: moet de medewerker nog dingen ‘loslaten’? Allemaal vragen waarop onze werkadviseur de medewerker het antwoord helpt vinden in de eerste fase van de spoor 2 re integratie.

SOLLICITATIE-AVTIVITEITEN EN JOBSEARCHING

Het vinden van geschikte vacatures kost veel tijd en aandacht. Deze energie kan de medewerker beter stoppen in het ontwikkelen van de sollicitatie-vaardigheden. Het opstellen van een up to date en vlot CV, het leren schrijven van een goede brief, het netwerken en het voorbereiden van sollicitatiegesprekken. RondomWerk werkt met een innovatieve vacaturezoekmachine die het zoeken van passende vacatures efficiënt en optimaal ondersteunt. De begeleiding van de medewerker in het zoek- en sollicitatieproces is maatwerk: waar de één liever zelfstandig werkt in de e-learning module, heeft de ander behoefte aan gerichte sollicitatiebegeleiding.

OP HET LIJF GESCHREVEN

Het netwerk van RondomWerk in de regio Den Haag is sterk. Wij geloven in de meerwaarde van het opdoen van nieuwe werkervaring bij een andere werkgever. Een werkervaringsplaats helpt de medewerker weer een arbeidsritme op te bouwen of te behouden. Maar ook buiten de bekende kaders te kijken. Onze werkadviseur introduceert de medewerker bij werkgevers waar hij deze (nieuwe) werkervaring kan opdoen. De ervaring leert dat deze aanpak de kans op en motivatie voor een nieuwe betaalde baan enorm vergroot.

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie