Outplacement in Breda

Als iemand de aanpak van RondomWerk verdient, bent u het! Outplacement in Breda is ons op het lijf geschreven. RondomWerk gaat uit van ieders talent en denkt in mogelijkheden. In onze visie zijn mensen op hun best als ze meedraaien in de maatschappij. Begeleiding van werk naar werk, dus naar een nieuwe of verbeterde werksituatie, kan de emotionele en financiële implicaties bij baanverlies verzachten. Immers, je baan verliezen of uit noodzaak afscheid moeten nemen van een medewerker is een ingrijpende gebeurtenis voor zowel werkgever als werknemer. RondomWerk in Breda is in zo’n situatie uw partner die meedenkt, aanpakt én doorpakt en helpt de medewerker naar een nieuw (werk)leven.

Op maat en voor ieder budget

Onze individuele en persoonlijke outplacementbegeleiding in Breda is altijd op maat voor de medewerker. De werkadviseur kijkt samen met de medewerker naar wat hij nodig heeft, afhankelijk van de zelfwerkzaamheid en zelfstandigheid. Als de vorm, inhoud en dus het budget is vastgesteld, is er in de eerste periode van de begeleiding voldoende aandacht voor de persoonlijke kwaliteiten, vaardigheden en gedachten die de werknemer heeft over zijn nieuwe baan. Wat zijn reële verwachtingen en hoe werkt de huidige arbeidsmarkt? Welke stappen moeten worden gezet richting die nieuwe werkomgeving? Wat staat er in de weg? Allemaal vragen die de werkadviseur helpt beantwoorden en zo de weg – en ook het hoofd- vrij maakt voor een nieuw begin.

Een nieuwe baan!

Zodra de jobhunt- en sollicitatie inspanningen resultaat hebben opgeleverd in de vorm van een nieuwe baan, zal de werkadviseur de medewerker ondersteunen bij de introductie en acceptatie van de nieuwe werkkring. Het resultaat van outplacement volgens Outplacementbureau RondomWerk is een uitzonderlijk hoog plaatsingspercentage, namelijk 86%. Meer dan vier van de vijf trajecten worden succesvol in een nieuwe baan afgesloten. En daar zijn we trots op!

Ook nieuwsgierig naar outplacement volgens RondomWerk in Breda?

Onze werkadviseurs vertellen u graag meer! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over outplacement.

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Eveline Couwenberg, registercasemanager / loopbaancoach