facebookpixel Re-integratie tweede spoor - Rondomwerk

Een nieuw begin

Terugkeer in het eigen of aangepast werk bij de eigen werkgever is waar de meeste arbeidsongeschikte medewerkers op hopen. Wanneer dit niet mogelijk is start de re-integratie tweede spoor is en is een nieuwe baan een mooie kans voor een volgende stap in het (werk)leven. De individuele, persoonlijke aandacht én aanpak van RondomWerk voor iedere medewerker blijkt vanaf dag één te werken: de focus op werk en een positief resultaat, een actieve instelling en korte lijnen lukt het medewerkers samen met onze werkadviseurs zo’n nieuw begin vaak verrassend snel dichterbij te halen.

Kansen in beeld

Wat zoekt, kan, wil en verwacht de medewerker van de nieuwe baan? RondomWerk stelt de medewerker centraal als uitgangspunt bij de re-integratie tweede spoor. Waar liggen de mogelijkheden? En waar is transitie nodig om de stap naar een nieuwe werkomgeving te maken? Waar zijn passende vacatures? Is er (nieuwe) werkervaring nodig om voor deze vacatures in aanmerking te komen? Allemaal vragen waarop onze werkadviseur de medewerker het antwoord helpt vinden in de eerste fase van de begeleiding.

Werkervaringsplaats

RondomWerk heeft een sterk en uitgebreid netwerk, ook bij u in de regio. Om de medewerker te helpen om (nieuwe) werkervaring op te doen en het arbeidsritme op te bouwen of te handhaven, introduceert onze werkadviseur hem bij werkgevers op een werkervaringsplaats. Deze aanpak heeft bewezen de kans op en motivatie voor een nieuwe betaalde baan enorm te vergroten.

Leren solliciteren

Het vinden van passende vacatures kost veel tijd en aandacht. Maar ook het verbeteren van de sollicitatie-vaardigheden, het opstellen van een goed CV, het schrijven van sollicitatiebrieven schrijven en het voorbereiden van de sollicitatiegesprekken. De uitgebreide sollicitatietraining wordt op maat ingezet. Waar de een behoefte heeft aan het leren schrijven van goed gemotiveerde sollicitatiebrieven heeft de ander behoefte aan LinkedIn instructie en leren netwerken. Om geschikte vacatures te vinden maken we gebruik van een innovatieve vacaturezoekmachine.

Verdient u ook de persoonlijke aanpak van RondomWerk?
Bel vandaag nog met een van onze specialisten op 085 – 040 25 99. Neem vrijblijvend contact op.

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie