facebookpixel Re-integratieadviser bij - RondomWerk Rotterdam

Toe aan een nieuwe uitdaging? Word re-integratieadviseur bij Rondomwerk in Rotterdam!

Wij zijn een re-integratie– en outplacementbureau dat altijd met respect zoekt naar een oplossing die goed voelt voor werknemer en werkgever. Bij RondomWerk hebben we allemaal één ding gemeen: we willen een partner zijn die meedenkt, aanpakt en doorpakt.

Voor ons kantoor in Rotterdam, zijn we op zoek naar een getalenteerde re-integratieadviseur, die de ambitie heeft om samen met ons team deze vestiging te laten groeien. Heb jij passie voor het re-integratie vak, het begeleiden van mensen én wil je deel uitmaken van een hecht en daadkrachtig team? Kom dan werken bij RondomWerk!

Wie ben jij?

Als re-integratieadviseur begeleid je de kandidaten van intake tot plaatsing. Je weet als geen ander wat de Wet Verbetering Poortwachter, en met name het 2e spoor, inhoudt en adviseert en overlegt hierover met de opdrachtgever.

  • Ben jij proactief en kordaat met de nodige dosis doorzettingsvermogen?
  • Ben je integer en een echt mensen-mens die in staat is de juiste match te maken?
  • Ben je sterk in helder rapporteren?
  • Ben je goed in het opbouwen van een zakelijk netwerk?
  • Woon je in de regio Rotterdam?
  • Heb je aantoonbaar hbo-niveau, bij voorkeur Crov, en minimaal één jaar actuele werkervaring in re-integratie of outplacement?

Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat bieden wij?

Wij verwachten veel van jou, maar je krijgt er veel voor terug. Je werkt zelfstandig binnen een professioneel, ervaren en gezellig team. Daarnaast bieden we goede arbeidsvoorwaarden en kun je aan de slag voor minimaal 28 uur per week.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je zin om de uitdaging met ons aan te gaan? Wacht dan niet langer en overtuig ons dan met jouw motivatiebrief en CV! Deze ontvangen wij graag voor 28 februari op info@rondomwerk.nl t.a.v. Jules van Zundert.

 

 

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie