facebookpixel Zomerstart met topbeoordeling voor RondomWerk!

De zomer in met hoogste beoordeling voor re-integratiebureau RondomWerk!

Re-integratiebureau RondomWerk heeft van het keurmerk Blik op Werk de hoogst mogelijke beoordeling toegekend gekregen. Keurmerkhouders worden beoordeeld aan de hand van de tevredenheid van de opdrachtgevers en cliënten, de resultaten van de afgeronde trajecten, de kwalificaties van het personeel en een audit van de processen.

Klanttevredenheid

RondomWerk wordt door haar cliënten beoordeeld met een 8,1 tegenover een landelijk gemiddelde van 7,7. De arbeidsdeskundige onderzoeken en loopbaanbegeleiding wordt maar liefst beoordeeld met een 8,8! Deze mooie cijfers hebben we verdiend door met name de respectvolle houding van de medewerkers van RondomWerk, de snelheid van kennismaken, aandacht voor de plichten en ook de communicatie wordt erg positief beoordeeld. Begeleiding tweede spoor is beoordeeld met een 8,5! De opdrachtgevers beoordelen re-integratiebureau RondomWerk met een 7,9. Vooral de prijs/kwaliteit verhouding, expertise van de medewerkers en de klantgerichtheid scoren hoog (8+).

Re-integratie met resultaat

Wanneer u een opdracht afneemt bij RondomWerk worden in de offerte of mantelovereenkomst de prestatieafspraken gemaakt. 100% van deze afspraken worden in het meetjaar 2017-2018 gehaald. Van de afgeronde outplacementtrajecten wordt maar liefst 86% geplaatst in een betaalde baan. Het plaatsingspercentage van de re-integratie tweede spoor is maar liefst 43%. Wanneer IVA of 80-100 WGA  toegekend wordt als plaatsing (wat enkele verzekeraars doen) dan is het plaatsingspercentage voor de begeleiding tweede spoor zelfs 65%.

Kwaliteit medewerkers

De re-integratietrajecten worden uitgevoerd door onze goed opgeleide werkadviseurs, die o.a. zijn geschoold als geregistreerd casemanager Crov, registercasemanager Rccm, psycholoog of loopbaancoach. Naast een passende opleiding valt er veel te leren door samenwerking en intervisie met collega’s.  Zo beoordelen onze medewerkers elkaars rapportages en trajecten en wordt er doormiddel van intervisies van elkaar geleerd.

Positieve audit

Jaarlijks vindt er een audit plaats waarin re-integratiebureau RondomWerk getoetst wordt op. Op alle punten is RondomWerk door de auditor positief beoordeeld. Dus wij gaan trots de zomer in met de maximale beoordeling van vier sterren!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de kwaliteit van de dienstverlening en het onderscheidend vermogen van re-integratiebureau RondomWerk. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie