facebookpixel

Ziet u dat uw medewerker minder energie krijgt  van zijn huidige werk binnen uw organisatie? Gaan de werkzaamheden en functies binnen de organisatie veranderen? De adviseurs van RondomWerk denken graag met uw medewerker mee over werk, scholing en loopbaanbegeleiding in Breda.

Eeen nieuw begin door loopbaanbegeleiding

Het maken van keuzes ten aanzien van de loopbaan is spannend maar geeft ook energie. Onze enthousiaste loopbaancoaches begeleiden de medewerker in het maken van keuzes. De loopbaanbegeleiding van RondomWerk helpt in een nieuwe stap naar werk, op een manier die bij de medewerker past. Hierdoor geeft werken weer energie en houdt u grip op de organisatie.

Benut de mogelijkheden

Tijdens de eerste gesprekken brengt onze loopbaancoach samen met uw medewerker het huidig functioneren in beeld. Door aandacht te schenken aan wat hij al bereikt heeft en welke competenties hij ontwikkeld heeft. Hoe kan de medewerker met meer plezier, zin en energie werken? Waar liggen zijn talenten eigenlijk precies? Welke mogelijkheden zijn er binnen uw organisatie? En welke buiten het bedrijf in de regio Breda? Weet de medewerker niet welke hij moet kiezen of durft hij niet?

Onderzoeken wat wel kan

Met een aantal online tests onderzoeken we waar interesses liggen en welke kwaliteiten daarbij  horen. Ook de persoonlijkheidskenmerken en werknemersvaardigheden brengen we in beeld. Hoe kan de medewerker die tot zijn recht laten komen? En de belangrijkste vraag natuurlijk is, hoe verder? Welke richting wil de medewerker op in de volgende fase van zijn loopbaan? Allemaal vragen waarop onze loopbaancoach de medewerker het antwoord helpt vinden. Zo maken zij samen de weg – en het hoofd – vrij voor een nieuw begin.

De kracht van maatwerk

De duur en intensiteit van de loopbaanbegeleiding Breda worden in overleg bepaald. Hierdoor is de loopbaanbegeleiding voor iedere medewerker op maat en daarom modulair af te nemen.

Verdient uw organisatie ook de aanpak van re-integratiebureau Rondomwerk?

Bel vandaag nog met een van onze specialisten op 085 – 040 25 99 voor al uw vragen over loopbaanbegeleiding.

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Eveline Couwenberg, registercasemanager / loopbaancoach