facebookpixel Re-integratieadviseur Vacature - Rondomwerk

Zoek je een nieuwe uitdaging? Kom als re-integratieadviseur werken bij RondomWerk!

Ben jij helemaal thuis in re-integratie en ken je de Wet Verbetering Poortwachter tot in detail? Ben jij een loopbaancoach die de arbeidsmarkt goed kent? Wil je een bijdrage leveren aan oplossingen die goed voelen voor werknemer èn werkgever? Wil jij ook partner zijn die meedenkt, aanpakt en doorpakt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

RondomWerk is namelijk per direct op zoek naar een enthousiaste Re-integratieadviseur / loopbaanadviseur voor 28 – 40 uur per week.

WAAR GA JE WERKEN?

RondomWerk is een re-integratie– en outplacementbureau dat altijd op zoek is naar een oplossing waar iedereen beter van wordt. Gewoon, omdat iedereen dat verdient.

Ter uitbreiding van ons team in Zeeland zijn we op zoek naar een ervaren re-integratieadviseur. Heb jij passie voor het re-integratie vak, het individueel begeleiden van mensen én wil je deel uitmaken van een hecht en daadkrachtig team? Kom dan werken bij RondomWerk!

WIE BEN JIJ?

Als re-integratieadviseur begeleid je medewerkers tijdens een 2e spoortraject, outplacementbegeleiding, loopbaanheroriëntatie of UWV traject. Je weet als geen ander wat de Wet Verbetering Poortwachter, en met name het 2e spoor, inhoudt en adviseert, rapporteert en overlegt hierover met de opdrachtgever. Je begeleidt kandidaten bij het in kaart brengen van talenten en competenties, ondersteunt hen in het bepalen van de zoekrichting, traint de sollicitatievaardigheden en brengt de kandidaat in contact met interessante werkgevers. Eigen regie ontwikkelen van de medewerker vinden we belangrijk.

  • Ben jij proactief en kordaat met de nodige dosis doorzettingsvermogen?
  • Ben je integer en een echt mensen-mens die in staat is de medewerker het beste uit zichzelf te laten halen?
  • Ben je sterk in helder rapporteren?
  • Heb je aantoonbaar hbo-niveau, bij voorkeur Personeel en Arbeid, en registratie CROV, Noloc of RCCM?
  • Heb je minimaal drie jaar actuele werkervaring in HRM, verzuim, re-integratie of outplacement?

Dan komen we graag met jou in contact!

WAT BIEDEN WIJ?

Wij verwachten veel van jou, maar je krijgt er ook veel voor terug. Je bent verantwoordelijk voor je eigen trajecten en krijgt hierbij de ruimte je eigen agenda te bepalen, uiteraard deels vanuit huis. Je komt terecht in een professioneel, ervaren en gezellig team, waarbij onderlinge verbinding onze kracht is. We organiseren regelmatig interne intervisie en minischoling. Daarnaast bieden we goede arbeidsvoorwaarden (inschaling op basis van kennis en ervaring), korte lijnen en kun je aan de slag voor minimaal 28 uur per week. Allemaal prima geregeld dus.

WAAR WACHT JE OP?

Heb jij zin om bij RondomWerk te gaan werken? Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je de uitdaging met ons aangaan? Wacht dan niet langer en overtuig ons met jouw motivatiebrief en CV! We nemen je sollicitatie direct in behandeling. Deze ontvangen wij graag op info@rondomwerk.nl t.a.v. Ineke Hagenaars.

Mocht je nog vragen hebben of behoefte aan extra informatie, aarzel niet en bel met Ineke Hagenaars, directeur. Wij zijn razend benieuwd naar je reactie, want misschien word jij wel onze nieuwe collega. Leuk!

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie