facebookpixel Sterkste vacaturegroei in ruim 10 jaar! - Rondomwerk

Sterkste vacaturegroei in ruim 10 jaar!

Het aantal vacatures is fors gestegen. Bijna in alle bedrijfstakken stijgt het aantal banen waarbij handel en zakelijke dienstverlening de koplopers zijn. Ook is een duidelijke toename te zien in de sector zorg en bouw, de branches die afgelopen jaren veel hebben moeten inleveren. Wist u dat er per baan gemiddeld 28 uur per week wordt gewerkt? Gemiddeld zijn er 2,6 werkzoekenden per openstaande vacature. In de visie van outplacementbureau RondomWerk zijn mensen – die kunnen en willen werken – op hun best als ze deelnemen aan de maatschappij. Het begeleiden van mensen naar een nieuwe of verbeterde werksituatie is ons op het lijf geschreven!

DENKEN IN KANSEN

Het realiseren van je droombaan of werken aan je loopbaan? Werkzaamheden of functies die gaan veranderen in de organisatie? In zo’n veranderende arbeidsmarkt is het goed om een partner te hebben die meedenkt, aanpakt en doorpakt. Outplacementbureau RondomWerk denkt in kansen en gaat verder waar anderen stoppen. Niet voor niets is ons plaatsingspercentage uitzonderlijk hoog (73%). Dat betekent dat wij maar liefst drie van de vier outplacementtrajecten succesvol afsluiten!

BEGELEIDING DIE MEER OPLEVERT DAN HIJ KOST

Personele vraagstukken zoals een re-integratietraject als gevolg van arbeidsongeschiktheid, boventalligheid of ontslag? Een zo groot mogelijke kans op een nieuwe baan vermindert de emotionele en financiële consequenties voor zowel werknemer als werkgever. Outplacement van RondomWerk helpt iedere werknemer na het verlies van de baan weer in een passende functie aan het werk. Naast de persoonlijke aanpak van outplacementbureau RondomWerk is outplacement bij ons altijd op maat en dus modulair af te nemen. Ook tijdens loopbaanbegeleiding kiest de werknemer alleen de modules die bij hem past. Zo betaal je nooit teveel en kan een deel van de transitievergoeding bijvoorbeeld ook worden benut voor scholing.

Ons landelijke en sterke netwerk van bedrijven en vacatures – ook bij u in de regio – speelt een belangrijke rol in de resultaatgerichte aanpak van RondomWerk. Een aanpak die zowel voor de werknemer als de werkgever uitkomst biedt.
Meer weten over outplacement volgens RondomWerk? Neem vrijblijvend contact op. Onze werkadviseur geeft graag antwoord op uw vragen.

Als iemand een nieuwe baan verdient, is uw medewerker het wel!

Bron: CBS

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie