facebookpixel 81% van Opdrachtgevers Raden RondomWerk Aan!

81% van opdrachtgevers beveelt RondomWerk aan bij relaties!

81% van onze opdrachtgevers heeft RondomWerk actief aangeraden bij collega’s en relaties. Hun motivatie? In het klanttevredenheidsonderzoek 2017 maken onze opdrachtgevers kenbaar dat ze erg te spreken zijn over de prijs/kwaliteit verhouding, klantgerichtheid, het nakomen van afspraken, zorgvuldigheid met gegevens en de rol van gelijkwaardig partner.

Geen standaard prijzen bij RondomWerk

Waarom wordt onze prijs/kwaliteit verhouding gewaardeerd met een 8,3? De opdrachtgevers van RondomWerk krijgen altijd maatwerk. Voor elk re-integratietraject wordt opnieuw bekeken welke begeleidingsvorm de meeste kans van slagen heeft en past bij de situatie van deze medewerker. Zo betaalt u nooit teveel en wordt er altijd een adequate en passende begeleiding ingezet!

Blijven innoveren

Waarom wordt de dienstverlening van RondomWerk als zeer klantgericht ervaren? Het nakomen van afspraken is voor ons vanzelfsprekend. En waarom beoordelen onze opdrachtgevers ons met een 8,3 voor het zorgvuldig omgaan met cliëntgegevens? In onze optiek is het continue blijven verbeteren en ontwikkelen van onze begeleidingsprocessen, administratie en communicatie van belang om zo onze opdrachtgevers en cliënten elke keer weer beter te kunnen bedienen. Zo hebben we afgelopen jaren tijd en energie gestoken in ons eigen klantvolgsysteem waarin de efficiency en kwaliteit van de begeleidingsprocessen, planning en administratie zijn geborgd. Maar ook op het gebied van productontwikkeling en verhogen van de kennis binnen onze organisatie staan we niet stil!

Onze missie leeft!

Bij RondomWerk staat de mens centraal en dat uit zich in onze onderscheidende missie: het respectvol begeleiden van mensen – die kunnen en willen werken – naar een nieuwe of verbeterde werksituatie. De arbeidsmarkt is er de afgelopen jaren niet doorzichtiger op geworden. Dit merken we ook binnen ons werk. Een duidelijke en gedegen dossieropbouw is door de nieuwe wet en regelgeving steeds belangrijker geworden. Het onderscheidend vermogen van RondomWerk ten opzichte van andere re-integratie dienstverleners is helder; iedere opdracht wordt zo ingericht om mensen respectvol te kunnen begeleiden naar een nieuwe of verbeterde werksituatie. Een oplossing die goed voelt voor werkgever én werknemer! Onze werkadviseurs schakelen snel, flexibel en daadkrachtig om zo deze missie te realiseren!

Want als iemand het verdient, bent u het. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Jules van Zundert, Directie