facebookpixel Tevredenheidsonderzoek Blik op Werk 2019/2020 resultaten

TEVREDENHEIDSONDERZOEK BLIK OP WERK – RONDOMWERK 2019/2020

Als totaal dienstverlener op het gebied van re-integratie en alles rondom verzuim en werk, is RondomWerk al sinds de oprichting in 2006 aangesloten bij Blik Op Werk. Om het Blik op Werk Keurmerk te kunnen behouden, vindt er ieder jaar een Tevredenheidsonderzoek plaats onder cliënten en opdrachtgevers. Onze hoge kwaliteitsnormen en onderscheidend vermogen hebben ook het meetjaar 2019/2020 gezorgd voor verlenging van het Keurmerk. RondomWerk is trots op het gemiddeld tevredenheidscijfer van een dikke 8,0!

BEGELEIDING DOOR RONDOMWERK

Cliënten van RondomWerk geven de outplacementbegeleiding zelfs een 8,6 en tweede spoor begeleiding krijgt een mooie 8,2 als rapportcijfer! Opvallend goede scores worden gegeven op de eerste kennismaking, de locaties en duidelijkheid in de te nemen volgende stappen. Ook de aandacht voor vacatures en kennis van de huidige arbeidsmarkt zijn enorm gewaardeerd. Cliënten zijn zeer tevreden over de respectvolle houding van onze re-integratieadviseurs. Bij de meesten heeft de dienstverlening van RondomWerk de verwachtingen van cliënten overtroffen.

OPDRACHTGEVERS EN tevredenheidsonderzoek

Maar liefst 77% van de opdrachtgevers van RondomWerk is dermate tevreden dat zij onze dienstverlening aanbevelen bij collega’s en relaties. Onze opdrachtgevers zijn erg te spreken over onze prijs/kwaliteit verhouding, integriteit en klantgerichtheid. Ook de duidelijkheid in afspraken en het nakomen van afspraken springen eruit. Eén van onze opdrachtgevers geeft aan “het is ontzettend prettig om een vaste partner te hebben die de juiste expertise in huis heeft wat betreft wet- en regelgeving zodat je in alle rust en met goed vertrouwen de tweede spoor begeleiding uit handen kan geven”.

klanttevredenheid, re-integratie, re-integratiebureau, arbodienst, outplacement, tevredenheidsonderzoek

MEER WETEN?

Als iemand RondomWerk verdient, bent u het! Bent u op zoek naar een partner die meedenkt, aanpakt en doorpakt als u te maken krijgt met verzuim, preventie, re-integratie, vitaliteit of outplacement? Onze deskundige re-integratieadviseurs vervullen deze rol met respect voor de individuele medewerker én het gezonde bedrijf van de opdrachtgever. Neem gerust contact met ons op indien u met vragen zit of een vrijblijvende afspraak wilt inplannen met één van onze adviseurs.

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Eveline Couwenberg, registercasemanager / loopbaancoach