facebookpixel Word re-integratieadviseur bij - RondomWerk!

TOE AAN EEN NIEUWE UITDAGING? WORD RE-INTEGRATIEADVISEUR BIJ RONDOMWERK!

Wij zijn een re-integratie– en outplacementbureau dat altijd met respect zoekt naar een oplossing die goed voelt voor werknemer en werkgever. Bij RondomWerk hebben we allemaal één ding gemeen: we willen een partner zijn die meedenkt, aanpakt en doorpakt.

Voor ons kantoor Zeeland zijn we op zoek naar een ervaren re-integratieadviseur. Heb jij passie voor het re-integratie vak, het individueel begeleiden van mensen én wil je deel uitmaken van een hecht en daadkrachtig team? Kom dan werken bij RondomWerk!

Wie ben jij?

Als ervaren re-integratieadviseur begeleid je medewerkers tijdens een 2e spoor-, outplacement- of UWV traject. Je weet als geen ander wat de Wet Verbetering Poortwachter, en met name het 2e spoor, inhoudt en adviseert, rapporteert en overlegt hierover met de opdrachtgever. Je begeleidt kandidaten bij het in kaart brengen van talenten en competenties, ondersteunt hen in het bepalen van de zoekrichting, traint de sollicitatievaardigheden en brengt de kandidaat in contact met interessante werkgevers.

  • Ben jij proactief en kordaat met de nodige dosis doorzettingsvermogen?
  • Ben je integer en een echt mensen-mens die in staat is de medewerker het beste uit zichzelf te laten halen?
  • Ben je sterk in helder rapporteren?
  • Ben je goed in het opbouwen van een zakelijk netwerk?
  • Woon je in de regio Zeeland?
  • Heb je aantoonbaar hbo-niveau, bij voorkeur Personeel en Arbeid, en registratie CROV, Noloc of RCCM?
  • Heb je minimaal drie jaar actuele werkervaring in HRM, verzuim, re-integratie of outplacement?

Dan komen we graag met jou in contact!

Wat bieden wij?

Wij verwachten veel van jou, maar je krijgt er ook veel voor terug. Je bent verantwoordelijk voor je eigen trajecten en krijgt hierbij de ruimte je eigen agenda te bepalen uiteraard met de mogelijkheid tot thuiswerken. Je komt terecht in een professioneel, ervaren en gezellig team, waarbij onderlinge verbinding onze kracht is. We organiseren regelmatig interne intervisie en minischoling. Daarnaast bieden we goede arbeidsvoorwaarden, korte lijnen en kun je aan de slag voor minimaal 28 uur per week.

Interesse?

Heb jij zin om bij RondomWerk te gaan werken? Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je de uitdaging met ons aangaan? Wacht dan niet langer en overtuig ons met jouw motivatiebrief en CV! Deze ontvangen wij graag op info@rondomwerk.nl t.a.v. Christa Paauwe.

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Eveline Couwenberg, registercasemanager / loopbaancoach