facebookpixel Het rendement van goede verzuimbegeleiding - Rondomwerk

Het rendement van goede verzuimbegeleiding

Welke verplichtingen heeft u? Waar laat u wellicht geld liggen? Op welk moment moet u welke actie ondernemen? Hoe stuurt u de in- en externe partijen aan? Naast 1e spoor begeleiding, ondersteunt onze arbodienst u ook graag bij de begeleiding van uw zieke werknemer(s). Met altijd maar een doel: zorgen dat iedereen doet wat hij moet doen om de emotionele én financiële impact van verzuim en arbeidsongeschiktheid te beperken.

GRIP OP VERZUIM

Van de casemanagers van RondomWerk mag u dan ook niet alleen verwachten dat ze u praktisch werk uit handen nemen door individuele dossiers zo goed mogelijk te begeleiden. Ze staan ook beleidsmatig hun ‘mannetje’ om u te helpen verzuim te voorkomen.

SPEEL OP ZEKER

Net als uw bedrijf staat sociale zekerheid niet stil. Verantwoorde beslissingen nemen over verzuim en arbeidsongeschiktheid is daarom niet gemakkelijk. Een casemanager van RondomWerk ontzorgt en regisseert namens u de processen. Maakt onafhankelijk, heldere afspraken over wie wat doet. En werkt samen met de onafhankelijke bedrijfsarts, wiens advies leidend is. Zo ondersteunen zij u samen in de vijf taken die zijn vastgelegd in de Arbowet.

BETAAL ALLEEN WAT NODIG IS

De snelste en meest effectieve manier vinden om uw werknemers fit, volledig en duurzaam inzetbaar te laten zijn en blijven. Zodat u de gezonde energie van uw medewerkers optimaal kunt inzetten voor het succes en de ontwikkeling van uw organisatie. Arbodienstverlening is altijd maatwerk weten wij als geen ander. En dé manier om alleen te betalen wat nodig is.

RESPECT VOOR ALLE BETROKKENEN

Ook zeker weten dat uw organisatie verzuimrisico’s niet groter maakt dan nodig? Met onze 1e spoor begeleiding helpen we u graag verzuimbegeleiding vanaf moment één goed aan te pakken. Met respect voor de werknemer en oog voor de gezondheid van uw organisatie. Zo beperken we samen met u de financiële en emotionele schade.

BEGIN GOED, MAAK OOK EEN AFSPRAAK

Een goed gesprek over 1e spoor begeleiding begint met een afspraak maken. Dat kan op onze site, ons algemene nummer en natuurlijk via uw vaste contactpersoon bij RondomWerk.

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Jules van Zundert, Directie