facebookpixel Vind in 5 weken een betrouwbare verzuimpartner met Rondomwerk

In vijf weken naar een verzuimpartner die er wél voor je is

Loop je bij je huidige arbodienst aan tegen lange wachttijden, vage afspraken of krijg je ontevreden medewerkers op je nek? Dan heb je vast al nagedacht over overstappen naar een verzuimpartner die er wel voor je is. Maar hoe pak je dat aan? Hoeveel werk haal je je op de hals? En zit je straks niet met dubbele kosten?

Een overstap naar RondomWerk maak je in vijf overzichtelijke stappen. En ja, natuurlijk kost dat je altijd meer tijd dan niets doen. Maar je doet het wel in de wetenschap dat je jezelf – en je medewerkers – daarna nog jaren ergernis bespaart. Omdat wij je bovendien het meeste werk met alle plezier uit handen nemen, moet het wel raar lopen, willen we het samen niet in twee weken geregeld hebben. En mocht de oude arbodienst (te) weinig haast maken met eventuele overdrachtswerkzaamheden? Geen probleem!  Dan kunnen we lopende dossiers en medische dossiers ook via de bedrijfsarts opvragen.

Week 1 We zeggen ‘ja’ tegen elkaar

Vanaf het eerste moment van onze samenwerking weet je precies wat je van ons mag verwachten. Omdat we gaan voor een vlekkeloze implementatie maken we een planning met een duidelijk tijdspad. We brengen de huidige situatie kraakhelder in kaart en helpen je de lopende dossiers zorgvuldig over te dragen. Zo valt niets of niemand tussen de wal en het schip.

Week 2 Je stelt ons voor aan je collega’s

Nu we elkaar wat beter kennen, kun je ons met een gerust hart voorstellen aan je collega’s met wie we te maken krijgen. Als je wilt, zorgen we zelf voor een introductiemoment en/of -middelen. Denk bijvoorbeeld aan een ‘welkomsbrief’ waarin we onszelf voorstellen aan alle medewerkers.

Week 3 We gaan aan de slag met de verzuimbegeleiding

Zodra onze verzuimanalyse klaar is, pakken we de mogelijke beoordeling of uitvoering RI&E en PMO op. Dit is ook het moment waarop de (medische) dossiers worden overgedragen.

Week 4 Samen maken we de systemen op orde

Voordat we de koppeling tussen jullie systeem en dat van ons maken, zorgen we dat het verzuimsysteem piekfijn is ingericht. Natuurlijk is dit allemaal AVG/GDPR-proof.

Week 5 We zetten je ambitie zwart op wit

Verzuim is niet altijd te voorkomen. Toch weten we uit ervaring dat je meteen al tenminste een stap kunt zetten in verzuimpreventie en duurzame inzetbaarheid. De eerste stap op weg naar de stip op de horizon die we samen met jullie zetten. Natuurlijk brengen we nu ook het beleid in beeld, de RIE & PMO op orde en starten we met trainen en coachen.

Prettig vooruitzicht?

Zie je een overstap naar RondomWerk wel zitten? Ben je benieuwd hoe wij het verschil kunnen maken voor jou en je medewerkers? Of hebben we een andere vraag bij je losgemaakt over dit onderwerp? Mail of bel ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking. En ja, dat kan ook volgende week al.

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Jules van Zundert, Directie