facebookpixel Met plezier naar het werk, als iemand het verdient bent u het!

Met plezier naar het werk, als iemand het verdient bent u het!

Gemiddeld besteedt de werkzame beroepsbevolking zo’n 31 uur per week op het werk[1]. Door het verhogen van de pensioenleeftijd worden we verwacht daarnaast nog langer door te werken. Daarmee brengen we een groot deel van ons leven door in werk. Hoe belangrijk is het dan dat u werk doet dat u past, waar u met plezier naartoe gaat. Maar wat als dit niet meer het geval is? Dat u het gevoel heeft dat de organisatie waar u werkt of juist het werk zelf u niet meer past? In dat geval kan de loopbaancoach van RondomWerk u ondersteunen.

Een loopbaancoach ondersteunt u op de momenten dat u het overzicht op uw loopbaan kwijt bent. Dit kan zijn omdat u ontslagen bent, maar ook wanneer u merkt dat u niet meer met plezier naar uw werk gaat. Met behulp van een loopbaancoach gaat u op zoek naar de reden hiervan en vindt u handvatten om tot een verbeterde werksituatie te komen.

VAN START met een loopbaancoach

Tijdens het intakegesprek bespreken u en de loopbaancoach de knelpunten in uw loopbaan, dit om te onderzoeken waar uw loopbaanvraag ligt. Tijdens de vervolggesprekken gaat u samen met de coach aan de slag om meer inzicht te krijgen in: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en waar vind ik dat? Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan de stappen die u kunt nemen om dat te bereiken.

U BENT AAN ZET

Een groot misverstand is dat een loopbaancoach u een loopbaanadvies geeft. Er is namelijk niet één oplossing of baan die bij u past. De loopbaancoach ondersteunt u in het vergroten van uw zelfinzicht; u gaat op ontdekkingsreis. Uiteindelijk komt u erachter welk werk of werkzaamheden het beste bij u past, welke organisaties bij u aansluiten en hoe u een verbeterde werksituatie kunt realiseren.

Passende loopbaanbegeleiding

Rondomwerk gaat ervan uit dat ieder mens uniek is en op een ander moment in het werkzame leven staat. Ervaringen uit het verleden, opleidingen, keuzes, maken elke loopbaan uniek. Dit maakt dat ieder begeleidingstraject maatwerk is. Er kan gebruik worden gemaakt van testen en huiswerkoefeningen, maar bijvoorbeeld ook van ons vacaturezoekprogramma om de vacatures in de regio in beeld te krijgen. Afhankelijk van de situatie vindt er iedere maand of tweewekelijks een gesprek plaats.

OOK VOOR U

Iedereen verdient een baan, die bij hem past. Of dit wel of niet lukt, is leeftijdsonafhankelijk. Wel kennen verschillende leeftijdscategorieën vaak vergelijkbare problematieken. Zo zien we vaak klanten tussen de 30-40 die zoekende zijn in hun loopbaan. Of de 60+ -er  zoekt  naar de manier om het pensioen op een goede manier te bereiken. Loopbaancoaching is er voor iedereen. Jong of oud. Met een flexibel of vast arbeidscontract.

Vragen staat vrij

Meer weten over loopbaanbegeleiding volgens RondomWerk? Neem vrijblijvend contact op.
Onze werkadviseur geeft graag antwoord op uw vragen.

[1] Bron: www.cbs.nl

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Eveline Couwenberg, registercasemanager / loopbaancoach