facebookpixel loopbaanadviseur - Rondomwerk

Wanneer een van uw medewerkers vastloopt in het werk kan dit verschillende redenen hebben. In sommige gevallen heeft het te maken met gezondheidsklachten of met de functieinhoud, de toenemende mate van veranderingen binnen en buiten de organisatie, werkdrukbeleving of het niet maken van keuzes ten aanzien van de eigen loopbaan. De loopbaanadviseur van RondomWerk kan in dat geval uw medewerker helpen in het maken van keuzes in de loopbaan zodat uw medewerker weer met de juiste energie op de juiste plek zit.

Een loopbaanadviseur met een helpende hand

Tijdens de persoonlijke gesprekken met de loopbaanadviseur van RondomWerk worden de capaciteiten, kwaliteiten en ambities van de medewerker in kaart gebracht. Welke werkzaamheden geven plezier in het werk en waar krijgt de medewerker energie van? Door loopbaanbegeleiding krijgt uw werknemer weer grip op zijn werkende leven..

Professioneel en deskundig

De deskundige loopbaanadviseurs van RondomWerk maken gebruik van diverse online tools om de drijfveren, talenten en ambities van de medewerker inzichtelijk te maken. Onze loopbaanadviseurs beschikken over de juiste certificeringen. Maar belangrijker is dat onze adviseurs zelf energie krijgen van het helpen van uw medewerker in het zetten van de juiste stappen in hun loopbaan. Hierdoor is het maken van keuzes niet alleen spannend, maar werkt het ook inspirerend. De persoonlijke gesprekken met de loopbaanadviseur bieden uw medewerker een juist advies, luisterend oor en sturing.

De kracht van maatwerk

De persoonlijke begeleiding door de loopbaanadviseur is altijd op maat en modulair af te nemen. Zo kunt u kiezen voor het loopbaanonderzoek, loopbaanontwikkeladvies of verder aan de slag gaan met behulp van de loopbaanbegeleiding. In al deze trajecten geven onze enthousiaste loopbaanadviseurs uw medewerker deskundig advies in het maken van keuzes ten aanzien van de loopbaan.

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden op het gebied van loopbaanbegeleiding? Neem vrijblijvend contact met ons op. De loopbaanadviseurs van RondomWerk staan u graag te woord.

 

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN


Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie