facebookpixel Ondersteun medewerkers met loopbaantrajecten - Offerte in 24 uur

Het ondersteunen van uw medewerkers in de ontwikkeling van hun loopbaan is momenteel belangrijker dan ooit. Uw medewerkers ondersteunen in de ontwikkeling van hun loopbaantraject is momenteel belangrijker dan ooit. De afgelopen jaren is het tempo van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt snel toegenomen. Hierdoor is het belangrijk dat uw organisatie en uw medewerkers in dit tempo kunnen mee ontwikkelen en innoveren. In zo’n arbeidsmarkt is het goed om een partner te hebben die het loopbaantraject van uw medewerkers in goede banen leidt. lijdt.

Een passend loopbaantraject

Ziet u dat uw medewerker het tempo van de ontwikkelingen niet kan bijhouden of niet meer op de juiste functie zit? Veranderen de werkzaamheden en functies binnen uw organisatie de te komende tijd? En hebben uw medewerkers nog voldoende energie om met de continue veranderingen om te kunnen gaan? De loopbaancoaches van RondomWerk denken graag met uw medewerker mee over werk, scholing en verdere loopbaanontwikkeling.

Benut de kansen

De loopbaancoach van RondomWerk brengt bij aanvang van het loopbaantraject samen met uw medewerker het huidige functioneren in beeld. Hoe kan de medewerker met meer zin, energie en plezier werken? Waar liggen de kwaliteiten nou eigenlijk? Welke mogelijkheden zijn er in het werk? Zijn er opties buiten de organisatie? Weet de medewerker niet welke hij moet kiezen of durft hij dit niet?

De kracht van maatwerk

Al deze vragen worden behandeld tijdens het loopbaantraject. En ondanks dat de intensiteit en de duur van de begeleiding in overleg worden bepaald, is het loopbaantraject voor iedere medewerker op maat. Na het kennismakings- en intakegesprek zullen een aantal passende testen online worden aangeboden. De uitkomst van deze testen zullen in de volgende gesprekken uitgebreid worden doorgenomen, waarbij functies zullen worden benoemd die passen bij de mogelijkheden, ambitie en interesses van de medewerker.

Energie door het loopbaantraject

Het maken van keuzes ten aanzien van de eigen loopbaan is inspirerend, maar ook spannend. Onze enthousiaste loopbaancoaches begeleiden uw medewerker in het maken van keuzes ten aanzien van de loopbaan. Zo helpt het loopbaantraject van RondomWerk in de nieuwe stap naar werk op een manier die bij de medewerker past. Zodat werken weer energie geeft.

Vragen staat vrij

Meer weten over het loopbaantraject volgens RondomWerk? Neem vrijblijvend contact op.
Onze loopbaancoaches geven graag antwoord op uw vragen over het loopbaantraject.

 

WAT RONDOMWERK VOOR U KAN BETEKENEN