facebookpixel Op weg naar duurzame inzetbaarheid - Rondomwerk

Op weg naar duurzame inzetbaarheid

Volgende week van 14 tot en met 17 november staat in de Week van Duurzame Inzetbaarheid voor de derde keer Werkplezier centraal. Werkstress is beroepsziekte nummer 1. Binnen iedere organisatie zijn het universele thema’s. Ook binnen uw onderneming hebben ze invloed op het (toekomstige) resultaat. Maar hoe beïnvloedt u werkplezier en vitaliteit?

Onze vitaliteitscoach geeft in de Week van Duurzame Inzetbaarheid workshops voor medewerkers om het werkplezier te verhogen. Wilt u ook aan de slag, zodat u uw werknemers vitaal en gezond kunt houden? Zodat het werkplezier weer toeneemt? Vraag dan subsidie aan bij het Agentschap SZW. Van 14 tot en met 25 november 2016 kunt u weer een aanvraag ESF Subsidie Duurzame Inzetbaarheid indienen.

Ga voor een gezond team
De onderwerpen stimuleren van gezond en veilig werken, waaronder een gezondere leefstijl, het aanpakken van werkstress en ongewenst gedrag op het werk staan centraal. Maar u kunt de subsidie ook inzetten voor het bevorderen van werkend leren, bijvoorbeeld door meer deelname aan scholing van uw medewerkers.

Een gezond perspectief op de toekomst
RondomWerk schrijft samen met u het kansrijke projectplan voor een vitaal team dat klaar is voor een gezonde toekomst. Een helder programma met duidelijke doelstellingen. Tevreden en vitalere werknemers, meer werkplezier, minder verzuim en een grotere arbeidsproductiviteit!

Vitaliteit op maat
Met de maatwerkprogramma’s Vitaliteit van RondomWerk houdt u uw werknemers langer en  productief aan het werk. Per team of individueel. Een gezond team gemotiveerde medewerkers kent tenslotte een laag verzuim en hogere productiviteit. Met vragenlijsten, metingen, gesprekken en workshops gaan onze vitaliteitscoaches stap voor stap aan de slag. Want werken aan vitaliteit is voor iedere werknemer anders.

Maak ook werk van vitaliteit in uw organisatie! Vraag dan de subsidie aan bij het Agentschap SZW. Neem vrijblijvend contact op met de vitaliteitscoach van RondomWerk. Zij presenteert graag persoonlijk de mogelijkheden en alle voordelen van ons vitaliteitsplan.

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Eveline Couwenberg, registercasemanager / loopbaancoach