facebookpixel Snelle Successen via Inloopspreekuur Duurzame Inzetbaarheid

Quick wins met het inloopspreekuur duurzame inzetbaarheid

Sinds enige tijd verzorgt RondomWerk een inloopspreekuur duurzame inzetbaarheid. Dit inloopspreekuur biedt de mogelijkheid om laagdrempelig uw medewerkers aan de slag te laten gaan met hun persoonlijke vitaliteits- en loopbaanvraagstukken. Op eigen initiatief of door verwijzing van de leidinggevende of bedrijfsarts.

inloopspreekuur Loopbaanbegeleiding en vitaliteitscoaching

Duurzame inzetbaarheid is meer dan alleen gezondheid en vitaliteit. Hoe staat het met de persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling van de loopbaan? Ervaart de medewerker werkgeluk of is de medewerker dit ergens verloren?  Door loopbaanbegeleiding en vitaliteitscoaching te combineren in het inloopspreekuur kunnen de medewerkers een eerste start maken op beide vlakken.

Vragen staat vrij

Hoe is de balans tussen inspanning en rust? Wat doet stress met de medewerker? Wat levert energie? Waar liggen de sterke punten en wat inspireert? Waar liggen de kwaliteiten nu werkelijk? Hoe kan de medewerker met meer zin, energie en plezier werken? Welke opties zijn er in het werk? Weet de medewerker niet welke hij moet kiezen of durft hij niet? Allemaal vragen waarop de loopbaan- en vitaliteitcoaches van re-integratiebureau RondomWerk uw medewerkers helpen het antwoord te vinden.

Benut de quick wins

Door de laagdrempeligheid van het inloopspreekuur kunnen uw medewerkers door de praktische tips en tricks een eerste start maken met het verhogen van de persoonlijke inzetbaarheid. Indien nodig kan de medewerker gebruik maken van meerdere gesprekken met een van de coaches van RondomWerk.

Kom in actie

Met behulp van het inloopspreekuur komen uw medewerkers in de actie stand. Om de vruchten hiervan te kunnen plukken is het van belang dat u als werkgever ook in actie komt. Hoe gaat u de medewerkers verder ondersteunen in het ontwikkelen van de loopbaan en inzetbaarheid? Vorm beleid over welke ondersteuning uw organisatie kan en wil bieden. Denk hierbij aan een opleiding- en gezondheidsplan.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

De loopbaan- en vitaliteitscoaches van RondomWerk vertellen u graag meer over het inloopspreekuur en de resultaten. Over de ervaringen en de successen van andere werkgevers met het inloopspreekuur. Komt u samen met ons in actie?

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Jules van Zundert, Directie