facebookpixel Toe aan een nieuwe uitdaging bij Rondomwerk? - Rondomwerk

Toe aan een nieuwe uitdaging bij Rondomwerk?

Wij zijn een re-integratie- en outplacementbureau dat altijd met respect zoekt naar een oplossing die goed voelt voor werknemer en werkgever. Bij RondomWerk hebben we allemaal één ding gemeen: we willen een partner zijn die meedenkt, aanpakt en doorpakt.

We zijn op zoek naar een getalenteerde werkadviseur voor ons kantoor in Rotterdam, die de ambitie heeft om samen met ons team deze vestiging te laten groeien. Heb jij passie voor het re-integratie vak, wil jij ook de beste zijn en deel uitmaken van een hecht en daadkrachtig team? Kom dan werken bij RondomWerk! Lees snel verder en solliciteer direct!

Wie ben jij?

Als werkadviseur begeleid je de kandidaten van intake tot plaatsing. Je weet als geen ander hoe de Wet verbetering poortwachter werkt en adviseert en overlegt hierover met de opdrachtgever.

Ben jij proactief en kordaat met de nodige dosis doorzettingsvermogen?

  • Ben je integer en daadkrachtig en kun je een match maken?
  • Ben je sterk in helder rapporteren?
  • Ben je goed in het opbouwen van een zakelijk netwerk?
  • Woon je in de regio Rotterdam?
  • Heb je aantoonbaar Hbo-niveau en bij voorkeur Crov en minimaal één jaar actuele werkervaring in re-integratie of outplacement?

Wat bieden wij?

We verwachten veel van jou, maar je krijgt er veel voor terug. Je werkt zelfstandig binnen een professioneel, ervaren en gezellig team, dat al 11 jaar hard en enthousiast werkt bij RondomWerk. Verder heb je goede arbeidsvoorwaarden en kun je aan de slag voor minimaal 24 uur per week.

 

Herken jij jezelf en heb je zin om de uitdaging met ons aan te gaan? Wacht dan niet langer en overtuig ons dan met jouw motivatiebrief en CV! Deze ontvangen wij graag op info@rondomwerk.nl t.a.v. Ineke Hagenaars.

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie