facebookpixel Vernieuwde website RondomWerk - Rondomwerk

Vernieuwde website RondomWerk

RondomWerk in een nieuw jasje!

Een oplossing die goed voelt voor werkgever en werknemer?

Tien jaar RondomWerk… Vandaag doen we het gewoon iedere dag weer: waarde toevoegen aan een arbeidsmarkt die dat – nu meer dan ooit – goed kan gebruiken. En dat heeft alles te maken met mensen zoals u. Die onze aanpak herkennen en erkennen als dé manier om met mensen in organisaties om te gaan.

Met het thema: ‘Als iemand het verdient, bent u het’ vullen we de belofte in dat RondomWerk achter de mensen staat. En altijd op zoek gaan naar een oplossing die goed voelt voor u als opdrachtgever en uw medewerker. Die ambitie hebben we vertaald naar onze nieuwe website en huisstijl.

Dus bent u op zoek naar de beste oplossing voor werkgever en werknemer? Of het nu gaat om verzuim, preventie, gezondheid, re-integratie of outplacement. Door altijd met oplossingen te komen die voor iedereen goed voelen, willen wij de beste partner zijn die er op ons vakgebied is. Of u nu werkgever of werknemer bent. Zo zijn we de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gerespecteerd en succesvol re-integratiebureau met veel tevreden, trouwe klanten.

Personele vraagstukken zoals begeleidingstrajecten als gevolg van arbeidsongeschiktheid, boventalligheid en ontslag? Bij RondomWerk denken we in kansen en gaan we verder waar anderen stoppen. In onze visie zijn mensen die kunnen en willen werken op hun best als ze deelnemen aan de maatschappij. Daarom gaan we bij het begeleiden van mensen naar een nieuwe of verbeterde werksituatie altijd uit van hun talenten.

Als iemand het verdient, bent u het.

VERZUIM
Zo snel mogelijk kijken wat nog wél kan. Dat is misschien wel het allerbelangrijkst als een medewerker arbeidsongeschikt blijkt.

OUTPLACEMENT
Succes (vrijwel) verzekerd! Met een plaatsingspercentage van maar liefst 73%. Lees hier onze succesformule.

GEZOND BEDRIJF
Is een vitaal team dat klaar is voor een gezonde toekomst iets voor u? Lees hier hoe RondomWerk u hierin ondersteunt.

WERKZOEKENDE
Een nieuwe baan bij een werkgever is een mooie kans. Bij RondomWerk is de focus vanaf dag één gericht op betaald werk.

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie