facebookpixel Optimaliseer je transitievergoeding voor een nieuwe baan.

Een nieuwe baan, hoe zet ik mijn transitievergoeding optimaal in?

Je baan verliezen is een ingrijpende gebeurtenis. Met de modulaire aanpak in outplacementbegeleiding van RondomWerk wordt maatwerk ingezet passend bij een ieders persoonlijke situatie. Zo bepaal je zelf hoe je de transitievergoeding inzet!

Volgens RondomWerk zijn mensen die kunnen en willen werken op hun best als ze deelnemen aan de maatschappij. Iedereen heeft talent! Het begeleiden van mensen naar een nieuwe werksituatie is ons op het lijf geschreven. Het geheim van ons uitzonderlijk hoge plaatsingspercentage is zonder twijfel onze persoonlijke aanpak!

Een passende aanpak op maat
De outplacementbegeleiding van RondomWerk is voor iedere medewerker op maat en dus modulair in te kopen. De werkadviseur bekijkt samen met de medewerker wat nodig is. Voor de één geeft een loopbaanonderzoek meer duidelijkheid over de zoekrichting, terwijl de ander het liefst zelfstandig aan een nieuwe baan werkt in onze E-learning module. Maar altijd met de focus op ander werk. Zo wordt de transitievergoeding optimaal besteed.

Succes (vrijwel) verzekerd
Drie van de vier outplacementtrajecten bij RondomWerk worden succesvol afgesloten! Wij zijn trots op onze hoge plaatsingspercentage (73%). Onze werkadviseurs helpen iedereen op een vakkundige manier in een passende functie aan het werk. Persoonlijke begeleiding op maat.

Opties zijn er om te benutten
RondomWerk beschikt over een uitgebreid en sterk netwerk van bedrijven – in iedere regio – om een medewerker werkervaring op te laten doen in een nieuwe functie. Onze werkadviseurs gaan actief aan de slag met arbeidsbemiddeling zoals jobhunting, jobsearching en introducties bij andere werkgevers in ons netwerk(t). En de kandidaat gaat zelf ook actief aan de slag met een account in ons online innovatieve vacaturezoekprogramma. Zo worden alle kansen op de arbeidsmarkt inzichtelijk en binnen handbereik!

Meer weten over maatwerk in outplacement binnen uw budget/transitievergoeding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze werkadviseurs helpen u graag! Als iemand het verdient, bent u het. Een oplossing die goed voelt voor iedere werknemer.

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Eveline Couwenberg, registercasemanager / loopbaancoach