facebookpixel 65% van UWV klanten gaat werkfit aan de slag met RondomWerk

65% van UWV klanten gaat werkfit aan de slag met RondomWerk

De re-integratiebegeleiding van RondomWerk helpt iedere klant bij het vinden van een nieuwe baan. UWV heeft om die reden de mantelovereenkomst met RondomWerk verlengd tot en met december 2024.

Het geheim van ons mooie plaatsingspercentage bij begeleiding naar werk? Dat is zonder twijfel onze persoonlijke en praktische aanpak!

Ons netwerk(t)

Ons uitgebreide en sterke netwerk van bedrijven – ook bij u in de regio – speelt een belangrijke rol in de resultaatgerichte aanpak van RondomWerk. Bij of dankzij deze relaties weten wij werknemers in een passende functie aan het werk helpen.

Is de stap naar betaald werk voor u nog te groot? Dan gaan we middels een UWV werkfit traject aan de slag in activerende werkzaamheden bijvoorbeeld met vrijwilligerswerk of een werkervaringsplaats in een functie die bij uw mogelijkheden past. Dit geeft werkplezier en nieuwe energie. Samen met de werkadviseur kijkt u naar een ritme en structuur wat goed voelt. En natuurlijk uw persoonlijke presentatie als kandidaat-in-spé.

De vitaliteitscoach van RondomWerk kan u ondersteunen in omgaan met eventuele belemmeringen en uw weerbaarheid vergroten.

Iedereen heeft talenten! Om deze te ontdekken zal de werkadviseur een aantal interesse- en vaardigheidstesten met u afnemen. Dit geeft een duidelijk beeld van uw mogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt.

Een nieuwe baan waarin uw ervaring tot zijn recht komt? Dat heet dus werkfit!

Het succes van de eerdere werkervaringsplaats smaakt naar meer. De zoekrichting is duidelijk, dus aan de slag met het vinden van werk. De werkadviseur scant op relevante vacatures met behulp van een innovatief vacaturezoekprogramma en legt deze direct aan u voor. U krijgt ook een eigen account om ook zelf gericht en gemakkelijk te zoeken naar beschikbare banen. Ook is er volop aandacht voor het ontwikkelen van uw sollicitatievaardigheden, het opstellen van een goed CV, brieven schrijven en het voorbereiden van gesprekken. En ook het onderzoeken van uw eigen netwerk en gebruik van social media.

Meer weten over de uwv werkfit begeleiding van RondomWerk? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Als iemand het verdient, bent u het.

 

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Jules van Zundert, Directie