facebookpixel NL Leert Door - Gratis loopbaanadvies t.w.v. €700 - Rondomwerk

NL Leert Door loopbaanadvies

De coronacrisis heeft grote gevolgen voor de arbeidsmarkt. De enige constanten lijken de continue veranderingen op de arbeidsmarkt en soms ook in de organisatie. In bepaalde sectoren verdwijnen banen. Dit kan langdurig of zelfs permanent zijn. Ook is sprake van een verschuiving van werkgelegenheid van de ene sector naar de andere. Het kabinet verstrekt een NL Leert Door subsidie om mensen die in onzekerheid verkeren passende begeleiding aan te bieden middels een kosteloos loopbaanadvies ter waarde van € 700,00. Het NL Leert Door advies helpt mensen zich verder te ontwikkelen in het huidige werk of in het vinden van nieuw werk.

Een heldere blik op de toekomst

Bij aanvang van het NL Leert Door loopbaanadvies wordt er door de loopbaanadviseur een arbeidsmarktscan ingezet. Met behulp van de arbeidsmarktscan worden de kennis, vaardigheden, competenties, houdingsaspecten, drijfveren en leervermogen van de kandidaat in beeld gebracht. De arbeidsmarktscan biedt een vertrekpunt voor het loopbaanadvies. Het geeft een resultaat van kansrijke opties op de arbeidsmarkt.

NL leert door ontwikkeladvies gesprekken

Het maken van keuzes ten aanzien van de eigen loopbaan is spannend maar ook inspirerend. Onze enthousiaste loopbaanadviseurs begeleiden in het maken van keuzes. Zo helpt het loopbaanadvies van RondomWerk in de nieuwe stap naar werk, op een manier die bij de kandidaat past. Zodat werken weer energie geeft. Gedurende de gesprekken stelt de kandidaat samen met de loopbaanadviseur een ontwikkelplan op. Hierin worden kort en bondig de acties beschreven die op de korte of de lange termijn ingezet kunnen gaan worden om te werken aan een wendbare en duurzame inzetbaarheid.

Klaar voor de toekomst!

Het NL Leert Door loopbaanadvies geeft een helder beeld over de toekomst. Soms is er extra coaching nodig om de loopbaanstappen daadwerkelijk vorm te geven. In dat geval biedt RondomWerk de mogelijkheid om de kandidaat verder te ondersteunen door middel van loopbaanbegeleiding.

Beperkt aantal NL Leert door loopbaantrajecten beschikbaar

Vanaf 1 december 2020 wordt er weer een beperkt budget voor de subsidieregeling NL Leert Door beschikbaar gesteld vanuit de overheid. Let op dat u zich niet te laat aanmeldt, want we verwachten dat het dit keer ook weer snel zal gaan. Meld dus snel aan!

Hoe nu verder?

Via het offerteformulier kan er worden aangemeld door als  onderwerp “loopbaanbegeleiding” aan te geven. Een van onze loopbaanadviseurs zal contact met de kandidaat opnemen om te verkennen waar de behoeftes liggen en zal daarna de benodigde gegevens en documentatie opvragen. Per 1 december zal de NL Leert Door subsidieaanvraag daadwerkelijk ingediend kunnen worden. Vervolgens wordt de arbeidsmarktscan ingezet en worden de gesprekken met de kandidaat gepland.

Een helpende hand

Wilt u meer weten over het NL Leert Door loopbaanadvies van RondomWerk? Neem dan vrijblijvend contact op. Onze loopbaanadviseurs helpen u graag verder!

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Jules van Zundert, Directie