facebookpixel Re-integratie met vier sterren! - Rondomwerk

Re-integratie met vier sterren!

Re-integratie met vier sterren!

RondomWerk heeft de vierde ster van Blik op Werk gekregen!

Sinds een aantal jaar werkt de keurmerkorganisatie voor re-integratiebedrijven Blik op Werk met een sterrensysteem: maximaal vier sterren kunnen worden behaald. Het aantal sterren wordt bepaald door de klanttevredenheid, het aantal succesvolle trajecten en de kwaliteit van de begeleiders.

Als u ondersteuning zoekt in de re-integratie van uw medewerker, wilt u zeker zijn van de kwaliteit. Deze wordt door Blik op Werk jaarlijks getoetst. Blik op Werk onderzoekt de kwaliteit van de dienstverleners die zich inspannen in het vinden of behouden van (gezond) werk in twaalf verschillende diensten.

Onze begeleide klanten in de re-integratie tweede spoor beoordelen ons met een 8,1! Onze kritische opdrachtgevers beoordelen RondomWerk met een 7,9! 92% beveelt RondomWerk bij collega bedrijven aan.

Ook het percentage succesvol afgeronde trajecten draagt bij aan het toekennen van een extra ster.

Extra punten kunnen worden verdiend als 80% van de coaches en adviseurs voldoet aan de beroepskwalificaties, zoals Blik op Werk die erkent.

Investeren in scholing loont!

De begeleiding re-integratie tweede spoor, outplacement en Naar Werk wordt uitgevoerd door onze goed opgeleide werkadviseurs, die o.a. zijn geschoold als geregistreerd casemanager Crov, registercasemanager Rccm, psycholoog of loopbaancoach. Omdat deze kwalificaties nog niet waren opgenomen op de lijst met beroepskwalificaties van Blik op Werk heeft RondomWerk deze opleidingen voorgedragen voor de lijst met beroepskwalificaties. Deze week hebben we bericht ontvangen dat onze aanvullingen op de lijst met beroepsspecifieke kwalificaties zijn bekeken door Blik op Werk en deze passen inderdaad bij de dienstverlening die RondomWerk aanbiedt.  Omdat 80% van onze werkadviseurs voldoet aan de beroepskwalificaties, zoals Blik op Werk die erkent, hebben we de vierde ster bemachtigd! RondomWerk zal daarom niet 3, maar 4 sterren ontvangen!

Bovenop de ontwikkelingen

We blijven verder werken aan het verbeteren van de kwaliteit van onze diensten en het vinden van (gezond) werk voor de klanten die door ons begeleid worden!

Kunnen wij U ergens mee helpen?

Wij helpen u graag verder als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen met een van onze collega's. 085 - 040 25 99

- Ineke Hagenaars, Directie